Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A minap este az elektromos...

A minap este az elektromos cuccok egymás után mondták fel a szolgálatot. Másnap korán keltem így inkább elaludtam. Reggelre az ágyamon találtam a régi szerelmemtől kapott telefont és egy könyvet, amit még kölcsönbe adtam neki anno. Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Kérem csak az írjon aki ért hozzá és nem gondolja, hogy komplett hülye vagyok, vagy hogy csak valami szánalmas próbálkozó..ez szóról szóra így történt.

2012. okt. 14. 14:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Valaki odatette. Nyitva hagytad az ajtót? Lehet h az exed ment be. Vagy te tetted oda álmodban vagy éjszaka felébredtél pár percre. Én nem mindig emlékszek mit csinálok ha csak pár percre ébredek fel.
2012. okt. 24. 18:08
 12/13 Alaque ***** válasza:
Én értek hozzá, ezt hívják a múltba való reménytelen kapaszkodásnak ezoterikus hülyeséggel összekeverve. Minden tini átesik rajta.
2012. okt. 24. 19:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Barátnőm elhagyot egy angliai utazás során egy jópár dolgot... A legtöbb a volt pasiától volt... Zeljesen kiborult mert elhagyta a kedvenc nyakláncát is, leesett a nyakábol, mert rossz volt a kapcsa (azt is a pasiától kapta). Másnap elkezdett barátkozni egy cuki sráccal a csapatból. Az utazás után összejöttek...

Tehát: Hívd fel a srácot... ne halogatsd! :)

2012. nov. 3. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!