Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Igaz lehet a könyv?

Igaz lehet a könyv?

Figyelt kérdés

Tegnap meghalt a nagyapám . Adott nekem egy könyvet amiben leírja azt hogy miért is halt meg . Aztt kérte még a szüleimnek se mondjak el semmit a könyvről . Ma kinyitottam és 3 oldal volt tele írva :

A vámpír fajták :

Afrika vámpír :

Kínézet : Feket bőrű göndör hajú emberszerű lény . Felismerni arról lehet hogy a jobb kezén 6 új van .

Képesség : Magasat ugrik . Futási képessége maximum 60 kilométer per óra .

Táplálkozás : Emberi és állati húst fogyaszt . Ellentétben a többi vámpírral ő nem szereti a vért csak a nyers húst eszi meg . 3 évenként táplálkozik . Sok Afrikai vámpír megpróbálja elfojtani a vágyát az ember húsra de ez nem mindig sikerül .

Megjegyzés : Az ember áldozatait elrabolja . Megölni csak egy afrikai elfánt lábszárnyorjával lehet . Még másik 2 vámpír típsuról ír a kön yv és egyéb dolgokról akit érdekel írjon privátot . A kérdésem igaz lehet ez a könyv vagy nem ?

2012. okt. 10. 16:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ilyen fantáziával inkább írj egy könyvet, foglald le magad értelmesen :)
2012. okt. 11. 09:52
 22/26 anonim ***** válasza:
Sok idióta? Ugye feltűnt, hogy senki nem vette be? Legközelebb valami normális dolgot kamuzzál...
2012. okt. 11. 15:35
 23/26 anonim ***** válasza:
Nagyapád Reptoid volt.
2012. okt. 11. 15:48
 24/26 Kameko-san ***** válasza:
Írj egy könyvet! Ennyi fantáziával simán sikerülne!
2012. okt. 24. 18:03
 25/26 anonim ***** válasza:
A múmiás jobb.
2012. okt. 24. 18:18
 26/26 anonim ***** válasza:

"A **** életbe! A Kérdező megtudta a titkomat!

Mr Crepsley"

Mr. Crepsley! maga mióta számítógépezik? Magának aludnia kéne! Amúgy meg tényleg! cseszd meg, miért ilyen okos a nagyapád? Részvétem a papád miatt! én a legjobb barátomat vesztettem el majdnem!

Darren Shan

2012. nov. 6. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!