Igaz lehet a könyv?
Tegnap meghalt a nagyapám . Adott nekem egy könyvet amiben leírja azt hogy miért is halt meg . Aztt kérte még a szüleimnek se mondjak el semmit a könyvről . Ma kinyitottam és 3 oldal volt tele írva :
A vámpír fajták :
Afrika vámpír :
Kínézet : Feket bőrű göndör hajú emberszerű lény . Felismerni arról lehet hogy a jobb kezén 6 új van .
Képesség : Magasat ugrik . Futási képessége maximum 60 kilométer per óra .
Táplálkozás : Emberi és állati húst fogyaszt . Ellentétben a többi vámpírral ő nem szereti a vért csak a nyers húst eszi meg . 3 évenként táplálkozik . Sok Afrikai vámpír megpróbálja elfojtani a vágyát az ember húsra de ez nem mindig sikerül .
Megjegyzés : Az ember áldozatait elrabolja . Megölni csak egy afrikai elfánt lábszárnyorjával lehet . Még másik 2 vámpír típsuról ír a kön yv és egyéb dolgokról akit érdekel írjon privátot . A kérdésem igaz lehet ez a könyv vagy nem ?
Ha ez igaz... Akkor első körben részvétem.
Másodikban pedig hogy jön össze, hogy leírja miért is hal meg és a vámpírsztori?
Mit írt miért hal meg? Ez fura.
A **** életbe! A Kérdező megtudta a titkomat!
Mr Crepsley
4. válaszoló:
ez azt jelenti hogy a nagyapját Afrikai vámpírok ölték meg!
Kérdező:
Lehet igaza a könyvnek írd le a teljes tartalmat privátba
Nem válaszoltam senkinek sem privátban inkább le írom a könyvben le írt másik 2 vámpírfajtát .
Kínzó Ázsiai-Európai Uráli Vámpír harcos denevér :
Kínézet : Alakváltó ! Képes bárminek/bárkinek felvenni az alakját , önálló alakja nincs ( tulajdonképpen van de ez láthatatlan ezt az alakot nem tudja töbször megjeleníteni miután már felvett egy létező élőlény alakját .)
Képesség : Alkváltás .
Táplálkozás : hetente táplálkozik töbnyire emberi vért iszik . Áldozatait nem öli meg . Kb egy embert 2 hónapig fogyaszt .
Megjegyzés : Az első ilyen vámpír Komcsat volt !
Megölni szinte lehetetlen . A történelem során csak egy ember tudott megölni egy ilyen lényt . A lényt rá kell venni arra hogy a te saját alakodat vegye föl ekkor megtudod ölni őt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!