Miért vannak a szellemek a mi világunkban?
Figyelt kérdés
Már nagyon elegem van belőlük, hogy itt vannak a mi világunkban. Fogadják már el, hogy ők meghaltak maradjanak is ott... Nagyon felidegesít!!! Miért jó ez nekik? Már elegem van az egészből, én ezt sohasem fogom megérteni.2012. okt. 7. 14:44
11/17 anonim válasza:
Néha mi is átkerülünk az övékbe is.Például asztrál utazók, halálközeli élményt átéltek mesélhetnek erről.Nem tudom, a szellemek mit szólnak ehhez, de eddig még nem olvastam olyan beszámolót , amiből az tűnt volna ki, hogy megharagudtak az oda tévedt emberre.
12/17 anonim válasza:
Szóval, egy helyen vagyunk, csak ritkán érzékeljük egymást.
13/17 anonim válasza:
Ezaz! Én is gondolom így! Fogjunk mán össze mán! Velem is mindig genyóznak itt mán ezek a szellemek! Hogy nem nyugodhatnak, meg még meg kell tenniük valamit, és ittrekedtek! Hát a nagy szart! Dolgozni láttál már egy szellemet is akár? Nem! Az én adómból ne tengjen-lengjen itt holmi szemikoherens, ektoplazmatikus kvázientitás!
Vonuljunk ki, oszt jól zúzzuk porrá az arcukat vassal itten mink!
14/17 anonim válasza:
Szerintem beszélj Dr. Kassai-Farkas Ákos -sal Ő majd megoldja. További információ a következő weboldalon [link]
Sok szerencsét.
15/17 anonim válasza:
Hát erről sok találgatás van ... lehet , hogy büntetésből , lehet hogy , mert nem végeztek el itt valamit ... de ha ennyire nem vagy jóban velük ne érdekeljenek ... egyébként én már elég régóta foglalkozom velük és még egyel sem sikerül olyan kapcsolatot kialakítanom , hogy idegesíthessen :P :D
16/17 A kérdező kommentje:
Hát jó neked, mert nekem már nagyon elegem van....
2012. okt. 17. 23:09
17/17 anonim válasza:
Miért ilyen komoly a helyzet ? :O Anyám foglalkozik ilyesmivel és hát tudom , hogy nem mindig könnyű ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!