Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Félsz a szellemektől?

Félsz a szellemektől?

Figyelt kérdés
Én nagyon és Te?

2012. okt. 5. 20:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%
Max. egy reptoidétól, azok elég zavaróak. A hétköznapiakkal jól el lehet beszélgetni.
2012. okt. 6. 00:36
 12/21 chrishu ***** válasza:
48%

Nem, mert nem léteznek!

A Loúktól se félek mert nekem van egy aki mg van szelídítve(bár ez a reptoid haverjaimat kissé zavarja)

2012. okt. 6. 09:24
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem azért félek tőlük, mert bántanak, hanem azért, mert szokatlan, ijesztő egy szellemet látni.
2012. okt. 6. 09:27
 14/21 anonim ***** válasza:
76%
Hát kérdező ha egy szellemtől félsz, akkor egy loútól összefosnád magad.
2012. okt. 6. 09:32
 15/21 anonim ***** válasza:
80%
A sátán keményebb!
2012. okt. 6. 16:54
 16/21 anonim ***** válasza:
89%
Az ember mindentől fél, amit nem ismer. Régen féltem, de már megszoktam a jelenlétét, ha egyáltalán még itt van a házunkban.
2012. okt. 6. 18:04
 17/21 anonim ***** válasza:
A hús-vér gyilkosoktól valahogy jobban félek. A szellem - ha nem cs.szteted - békén hagy, egy killer nem biztos.
2012. okt. 6. 20:06
 18/21 anonim válasza:
100%

Én is úgy vagyok mint az első válaszoló :Nehéz megmondani. Nem, nem félek. Max attól félek, hogy valami váratlan történik és attól halnék meg, pl megjelenne előttem egy :D

Mondjuk én nekem az előző lakásomban nem akarom megtudni h mi van ott..!!!!!

2012. okt. 7. 12:58
 19/21 anonim ***** válasza:

Én is félek. Pl. a horror filmek: itt van pl, a Dead Silence.

Tudom, hogy ezt csak kitalálták! De mégis beképzelej magamnak olyat, hogy "mivan, ha direkt annak teremtődik meg, aki megírta a forgató könyvet stb...." én magamat betegnek titulálom ezzel kapcsolatban, szabályosan rettegek néha. Csak akkor tudok megnyugodni, ha valaki mellettem van. Az éjszakai egyedüli sétáról meg ne is beszéljünk. Ha beküldenének éjjel a temetőbe, előbb halnék meg szívinkfartusban, mint ahogy a szellem elvisz vagy valaki megöl, tehát.. Na meg beképzelem magamnak azt, hogy valaki visszanéz a tükörből, meg azt is h mivan ha hangokat hallok stb..

2012. okt. 29. 14:52
 20/21 anonim ***** válasza:
én igen félek tőlük
2013. ápr. 30. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!