Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mikor fog már valaki fantasy...

Mikor fog már valaki fantasy könyvet írni az itt kitalált lényekről? (Pl: loú, badacsonyi görényember)

Figyelt kérdés

Mekkora brainstorming megy már az ilyenekről ebben a kategóriában, van elég anyag hozzá:) Ráadásul sztem a fanatikus gyakorizók tuti megvennék, ki poénból, ki komolyan érdeklődve.

Ha valaki megvalósítja az ötletet, kérem a bevétel 20%át az ötletért:)

2012. okt. 4. 14:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%

404 simán megírhatná az új Csillagok Háborúját.

Tehát!!! A reptoidok lelézerágyúzták a lumbulábiakat, majd szövetséget kötöttek a krixkraxiakkal is, hogy december 21-én megtámadják a Földet és elfoglalják. Ezt persze a guargumik és pedálok nem hagyhatják annyiban, a Galaktikus Szövetség támogatásával ellensereget küldenek, amely a Szíriusz melletti nagy csatában legyőzi a krixkraxi-reptoid hadsereget!

Eközben a Motherbookdriver Birodalom vezetője szintén bekapcsolódik a háborúba, hadat üzen az annuaki királyságnak, ám mivel egyedül képtelen meghódítani, szövetséget ajánl a krixkraxiaknak és csillámfaszlámáknak. Ám itt baj történik, ugyanis a krixkraxiak is és a csillámfaszlámák is meg akarják hódítani a Földet, így a szövetségen belüli lázongás csakhamar hatalamas erejű galatikus háborúban teljesedik ki! A krixkraxiak lelézerágyúzzák a csillámfaszlámákat, ám véletlenül egy gumhód kereskedelmi konvojt is megsemmisít. Erre a Gumhód Köztársaság hadat üzen a krixkraxiaknak, és megnyeri az annuakik támogatását is, akiknek viszont a pedálokkal van konfliktusuk! Ennek hatására az összes idegen birodalom kiirtja egymást, nem tudják megszállni a Földet december 21-én, és a világ újra megmenekül :$

Ja és 404-et elrabolják a reptoidok hogy megbecstelenítsék.

2012. okt. 4. 16:53
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én már elkezdtem írni a loú természetrajzát.
2012. okt. 4. 17:15
 13/18 A kérdező kommentje:
12-es, kíváncsian várom! Ugye megosztod velünk e pontos leírásokat tartalmazó tudományos remekművet?
2012. okt. 4. 17:25
 14/18 anonim ***** válasza:
35%
A Loúról én fogok egy fantasy könyvet érni, már levédettem, sajnálom.
2012. okt. 4. 18:36
 15/18 chrishu ***** válasza:

Mindenki ír itt a Loúról? Na mindegy én ha végeztem vele egyenesen itt publikálom

A természetrajz után pedig írok egy sci-fit 404-ről

2012. okt. 4. 18:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én Lacerta, 404 és Alaje kalandozásairól fogok írni, STIPI STOPI!
2012. okt. 4. 21:30
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
404 hülyeségeket ír, azt senkisem fogja megvenni, csak néhány magányos idős hölgy rajong érte, akik big breothert néznek.
2012. okt. 4. 21:39
 18/18 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy ki ír és miről, csak posztoljátok, és ha siker lesz adjatok részesedést:P Ha túl félénkek vagytok, akkor meg küldjétek privátban. Szívesen leszek korrektor és adok mélyirodalmi véleményt.
2012. okt. 5. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!