Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem, ami rajtam van,...

Szellem, ami rajtam van, kapcsolatba lehet lépni vele, hogy kiféle, miféle? Jót akar-e, vagy nem?

Figyelt kérdés

Van rajtam egy szellem, jós látta.

Csak nem tudom, hogy milyen szándékkal van rajtam! Segítsetek!

2012. szept. 24. 23:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Valóban sok jós kuruzsló manapság. Nehéz hiteles mestert találni kicsi hazánkban. :(

Egyébként könnyen le tudjátok ellenőrizni ki a kuruzsló.

Ne mondjatok semmit magatokról, engedjétek hogy a személyiségjegyeitek, szokásaitokat a jós kezdje felsorolni. Ha 80%-ban nem téved, akkor valószínűleg érti is a dolgát.

Áldás nektek!

2012. szept. 25. 18:43
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2012. szept. 26. 01:34
 13/14 anonim válasza:
100%

"Viszont a szerelmi életedet meg kéne oldani valahogy, nem túl rózsás."

Nahát, csak minden harmadik ember szerelmi élete nem túl rózsás, lehet, be fog jönni az állítás!

Lehet, tisztánlátó vagy, de akkor én most konstruktív ellenpólusként feldobtam egy lehetséges fogást, amivel a gyengébb logikai képességekkel/ráérzésekkel rendelkezőket meg lehet fogni.

2012. szept. 26. 05:18
 14/14 anonim ***** válasza:
ha léteznek szellemek akkor léteznek u-u-ufók is!! áááááááááááááááááá ne báncsatok ártatlan vagyok
2013. jún. 19. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!