Úgy érzem, mintha szellemek lennének a házamban. Mit csináljak?
A szantálfa angolul "sandal" vagy "sandalwood". Minden füstölő tisztít, mert maga a füst tisztít, de a szantál az egyik legjobb.
Ami meg a tapasztalatszerzést illeti: Kémiát sem úgy tanul az ember, hogy elkezd összeöntögetni mindenféle vegyületet, aztán vagy felrobban vagy nem.
A szellemek piszkálása konkrétan a robbanóanyagokkal való szórakozáshoz hasonló módon felelőtlen dolog.
Ezalor
Na jó, de mondjuk főzésnél is ha vmit elsózol, akk máskor már tudod, h nem kell annyi bele...
Én így értem azt, h "tapasztalatot szerezni", te talán másképp?
Szia!Én is hiszek a szellemekben...Nekem is volt a házamban szellem,de mostanra már elmenntek.
1.lépés:NE legyen tükör a szobádban!A tükör,úgymond egy "harmadik személy" aki megszakitja a kapcsolatot!
2.lépés:Csinálj úgymond "kiskapukat".Ez azt jelenti,hogy például este tegyél egy zoknit az ágyad mellé.Ha reggelre ugy tűnik,mintha elmozdult volna,akkor lehet hogy tényleg szellem van a házatokban!(vagy a tesód meg akart szivatni).
3.lépés:Égess el a házatoknak azon helyén egy gyertyát,ahol közlekedni szoktatok.Értem én,a folyosót,vagy azt a helyet,ahonnan minden szobába betudsz menni.
4.lépés:Kérd meg a szellemeket,hogy mennjenek el!Ez is segithet!!
Remélem hasznos választ adtam!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!