Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van egyáltalán valami kézzelfo...

Van egyáltalán valami kézzelfogható bizonyítéka annak hogy vannak földönkívüliek?

Figyelt kérdés
És az aki még nem látott ilyes fajta bizonyítékot az mi alapján hisz bennük? Várom a szkeptikusok válaszát mert én se hiszek bennük. Kiváncsi vagyok ki miér hisz benne.Természetesen a megrendíthetetlen hívők válaszát is várom. De ne csak azt hogy léteznek hanem vmi féle bizonyíték.

2012. szept. 20. 13:11
1 2 3
 21/25 Bono713 válasza:
Hát hogy a bal herébe ne lenne a földön kívül élet?! Ki az az agyi fogyatékos aki azt hiszi hogy abból a rohadt sok, Ősrobbanásnál felszabaduló gázokból csak ez az egy rohadt bolygón alakulhatott ki élet?!?!?!?! Valószínűleg két oka van annak hogy még nem találtunk bizonyítékot: 1. az hogy még rohadt fejletlenek vagyunk, hisz még a saját bolygónkat sem ismerjük 100%-osan 2. a bolygójuk k**va messze van.
2012. okt. 31. 12:26
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

A szkeptikusoknak üzenem, hogy nincsenek!

Higgyétek el, hogy ti vagytok a világegyetem, világmindenség csúcsa! A végtelen világegyetemben ti vagytok a legnagyobb értelem! Tőletek a majmok csupán két kromoszómán alapuló különbségekben vannak lemaradva, a hiányzó közös őssel együtt! Ebben a hitben nem kell azon filozofálni, hogyan is van akkor...?

2013. febr. 2. 22:44
 23/25 Hastur_yellowking ***** válasza:
És ezt melyik ujjadból szopkodtad ki ezt a mérhetetlen tudást? Hitgyüliből vagy Jehova összejövetelen? Attól hogy nem tudsz más világokról még létezhetnek...
2013. júl. 27. 00:46
 24/25 anonim ***** válasza:

Kizárt, hogy nincs élet a Földön kívül. De, hogy a Földet látogatják-e, nem tudom. Mindenesetre, egyszer láttam egy videót néhány gabonakörről. Itt van, azt hiszem, ez az:

http://www.youtube.com/watch?v=Yi8k7k4tfTE

Engem meggyőzött.

2013. aug. 20. 15:59
 25/25 anonim ***** válasza:
Én még abban se vagyok biztos, saját magam nem vagyok-e földönkívüli.
2013. aug. 20. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!