Van egyáltalán valami kézzelfogható bizonyítéka annak hogy vannak földönkívüliek?
Az utolsó írónak igaza van :-)
Én meghallgatnám mit mond egy pszichológus róluk. Hogy lehet vki ennyire hiszékeny hogy elhiszi amit lát a tvben.Én is nézzék scifit de attól még nem hiszem hogy holnap invázió lesz... Meg milyen már hogy igazából itt alakul ki ez az egész invázió raptóid lhou. Szerintem ez is bizonyíték arra hogy kamu az egész valaki trollkódik.
vegyük a tudományokat
matematikailag elég kicsi az esélye annak hogy nincs más élet, az univerzum hatalmas (a multiverzum végtelen) így 99% hogy van élet de 2 "élet" távolsága hatalmas (lehet) szóval nem valószínű hogy a közeljövőben találkozna velünk, és robotikában ismert mondás hogy az isten tökéletesre alkotta az embert, másoljuk le, tehát az is lehet hogy ugyanúgy néznek ki mint mi így nem ismerjük fel őket mert ha a itt tökéletesen működik miért ne működne máshol is, persze nem biztos hogy ugyanolyanok lesznek mint mi, más gravitáció, más légkör bármi lehet más így aztán lehetnek 5fejű csupasz csigáktól az emberen keresztül bármilyenek, bizonyítékom nincs csak 1x láttam az égen 3 pontot 3szög formában mozogni de azt is okozhatta a magasan lévő párás légtömeg fényvisszaverő képessége
Najó, én nem olvastam el a hozzászólásokat és nem is vagyok UFO(?) hívő, de abban viszont biztos vagyok, hogy nem csak ezen a retkes kis bolygón van élet.
Próbálnak-e kapcsolatot teremteni? Hát...igazából fogalmam sincs, De azt ne szopjuk már be, hogy mi vagyunk egyedül az univerzumban...
L/25
Biztos, hogy vannak, ha annyian beszélnek róla!
Ahogy nagyapám mondaná:
"Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja!"
Nincsen! Az univerzum végtelenségében kizárólag a Föld bolygón jelentek meg növényi-, állati- és félállati életformák. :-)
Előttünk nem volt semmi! Rajtunk kívül nincsen semmi és utánunk sem lesz semmi!
Az Uni-Verzum kizárólag rólunk szól.
Mi egyszer megjelenünk, kipusztulunk és kész.
Ennyi.
Írd be a youtube keresőbe: shuttle ufo footage
Látni fogsz egy csomó konkrét bizonyítékot.
Hitetlenkedők ti meg még sok mindent nem tudtok. Nézzétek meg ezeket az űr felvételeket. Aztán keressetek utána mi is történt az első Holdra szállásnál, miket is mondott az az Armstrong fiú pontosan.
Szerintem sürgősen tegyünk különbséget a földönkívüli élet és az csészealjas-repkedős-rabolós-kísérletezgetős idegenek között.
Én amikor erre a kérdéstre nemet mondtam, nem tagadtam a tényt, hogy van élet máshol is.
http://www.youtube.com/watch?v=4KiT96IBTyQ&feature=my_liked_..
Ez egy nagyon érdekes dokumentumfilm erről. Ha érdekel nézd meg. Talán vannak bizonyítékok, csak nem tudjuk kiszűrni, hogy melyik igazi, és melyik hamis.
Ez biztosan nem hamis. A Secchi-A Observatory készítette (YYYY,MM,DD)20111201-én.:
Ez volt az eredeti felvétel a Merkúrt ért napkitörésről, ahol is a bolygó mellett mintha egy védőpajzsal álcázott gigantikus űrhajó állomásozna.
A fenti linkre kattintás után a lehetőségek közül az 512x512-es felbontást válaszd és Start Hour 00, End Hour 23 legyen. A Küldés-re klikkelve quicktime-al jön be az eredeti felvétel.
Ugyan ez a felvétel egyébként a youtube-on is fent van többször is,hamisítatlanul,például itt:
http://www.youtube.com/watch?v=6X96xI1gLdQ&feature=player_em..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!