11/22 anonim válasza:
Idegenek akik decemberben jönnek megtámadni a földet.
Itt az eddigi legtisztább kép amit készíteni lehetett egy példányról: [link]
12/22 SSJGoku válasza:
Már elmondtam hogy a Toronto Raptors NBA kosárlabdacsapat kabalafigurája olvass vissza mielőtt felteszed azt a nyomorult kérdést 2000 szer
13/22 anonim válasza:
A Raptoidok olyan gyíkok akik gyenge minőségű hip-hop zenével ássák alá a társadalmi berendezkedést. Loúháton fognak érkezni és akárcsak a zenéjük ők maguk is szürkék.
14/22 anonim válasza:
Nekem is ezek a primitív pancserek írtak privátba , hasonló üzenetet! Mondjuk nem érdekelnek!
Legyenek boldogok!
15/22 anonim válasza:
Gyíkemberek akik december 21.-én (nem) támadják meg a földet. De NE félj! Chuck Norris megöli, Bear Gyrills pedig megeszi őket mert kell a fehérje. Komolyra fordítva, ugyan olyan kitaláció mint a: The Rake, démon, vámpír, farkasember, szellem, loú, veccő, slenderman. Aki még nem töltötte be a 18-at és nem áll agyilag egy normális felnőtt szintjén, az ne pontozzon le.
17/22 anonim válasza:
Bocsánat! A farkasember nem kitaláció.
18/22 anonim válasza:
Pedig az...ja igen, a Twilightba meg az Underworldben léteznek. De a valóságban NEM, kedves 10-13 éves vagy agyilag zokni barátom!
19/22 anonim válasza:
Igazábol a farkasember ha a fiktív lényre godolsz akkor az tényleg nem létezik... de vannak manapság olyan emberek akik kiérdemelték ezt a címet a hatalmas és furcsán növő szöretük miatt és őkat még a tv-ben is látni.
20/22 anonim válasza:
Ezek a reptoidok nem is léteznek, csak baromság.
Ha azt akarják nekem hogy elhiggyem akkor elötte bizonyítsák hogy léteznek e , és akkor talán elhiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!