Természet feletti hangok lehetséges? Illetve valakinek ehhez hasonló élmény?
Figyelt kérdés
Csak úgy ledőltem az ágyamra előtte szellemes videókat néztem . Élveztem a napfényt ami besütött az ablakon egyszer csak nagyon mély hangon megszólalt : Beszari (tudom kicsit hülyén hangzik) Kiszaladtam a nővéremet megkérdeztem hogy mondott e valamit de azt mondta hogy nem el is hittem mert neki nincs ilyen hangja se senkinek.. 2 nap múlva rákerestem a szellemidézésre de nem olvastam végig . Este felébredtem hogy egy egészen kicsi gyerek sír. Lehetséges ?2012. szept. 13. 17:42
11/17 anonim válasza:
Lehet hogy háziviziló, más nem lehet én legalábbis nem hiszek a természetfeletti dolgokban! :)
Az előbbit félretéve az emberi agy sok furcsaságra képes, pl valósághű dolgokat kreál pedig azok nincsenek is ott.
Velem ilyesmi akkor történik ha nem alszom éjszaka, és másnap délután a fáradság miatt fura dolgokat észlelsz.
13/17 Komplikato válasza:
Nincsenek természet feletti dolgok. Ami létezik, bármilyen formában, az a természet része. ;)
Néha a háttérzajok félelmetesen élethűen hasonlíthatnak más hangokra. Néha bizonyos dolgok felerősíthetnek távoli hangokat, néha pedig a tompább érzékek miatt lehet, hogy valamit hangként él meg, ami valójában nem az.
14/17 anonim válasza:
én is halottam egyszer egyet régen: épp Ópusztaszeren voltunk és kaptam egy medált és mikor jöttünk haza fele autóval el keztem kapargatni a mintáját és hirtelen hallotam egy mály hangot és azt mondta hogy "hagyd abba!" és én meg rémültem és abba hagytam később meg kérdeztem apámat hogy ő mondta-e mivel neki volt a legmélyebb hangja a családban de ő azt mondta hogy nem . de van mikor hallom hogy apám köhög mikor nincs itthon :S
15/17 anonim válasza:
Én a múltkor telepítettem volna egy játékot a szobámban és egyszer csak egy hangos suttogást hallottam a fülem mellett. Gondolhatod hogy kifutottam onnan.
17/17 anonim válasza:
Valószínűleg ahogy ledőltél az ágyra, félálomba merültél. (Nem viccelek, az ilyesmit nem veszi észre az ember, könnyen elbóbiskolhat) És félúton az álom és a valóság között képzelődtél. Velem történt már ilyesmi, félálomban voltam, és meg mernék esküdni rá, hogy hallottam egy zeneszámot, pedig nem is szólt zene a szobámban. Az agyunk játéka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!