Szerintetek a föld alatt tényleg vannak hibernálva óriások meg más ősi emberek, akik majd valamikor fel fognak ébredni?
Mondjátok, te némi képzelőerővel is rendelkeztek vagy csak az megy, amit az iskolában megtanítanak?
Nem véletlenül linkeltem be azt a hulladék békát. Nyilván nem arra gondoltam, hogy csak úgy hirtelen befagytak a jégbe és kiolvandnak, mint a karaj, amikor kivesszük a fagyasztóból. Nagyon jól tudom milyen hatásai vannak a fagynak és, hogy hagyan halnak bele az élőlények (amelyek nem eleve ilyen stratégiát fejlesztettek ki). Még csak "akkori" technológiáról sem kell beszélni, hogy a természet "eszköze". Lényegtelen.
Gondoltam, kb. annyira tudtok következtetni, hogy ha már ezt a nyomorult kérdést az ezoba írtam, a tiltott régészetre, előző civilizációkra, királyságokra, emberekre gondolok. Komolyan mindenkinek ennyire a szájába kell rágni a dolgokat?
Csak az nézze meg, akinek van fölös 40 perce és érdekli is. Azokról a felfedezésekről beszélnek benne, amiről nem "szabadna" beszélni:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KYhoC..
A videóban biztosan nem esik a hibernációról szó, tehát arról, amire a konkrét kérdésem utal.
Arra alapoztam, hogy sok ókori kultúrában megjövendölik, hogy egyszer majd az "isteneik" visszatérnek. Mások meg lemennek a föld alá, mert csak ott tudnak életben maradni (pl. Ozirisz, aki az alvilág ura lesz, miután a testvére "széttépi").
Nimródról (aki elvileg egy óriás volt) meg már elég sok helyen olvastam, mindenféle legendákban, tőle származik Hunor meg Magor is. Egy varázsló vagy kuruzsló rejti el a szívét egy hegyben és azért hívják Dobogó-kőnek, de ugye manapság az ezosok a Föld szívcsakrájának nevezik és gyógyulni járnak oda.
Itt pl. elég sok dolgot ír [link]
Mindenféle dolgokat írogatnak. [link]
http://www.youtube.com/watch?v=tjcHrdhl8g4
:):) Ezt biztos mindenkinek meg kellett tanulnia alsósként. :D
A Csodaszarvas nyomában. Ménrót = Nimród
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!