Hogy lehet létrehozni egy föld gólemet?
Figyelt kérdés
tudom, hogy úgyis valami hülye választ kapok, de én hiszek abban, hogy van még itt egy-két értelmes ember. ha te nem az vagy, használd a vissza gombot, vagy a ctrl+w!!!!!!2011. szept. 11. 11:25
1/11 anonim válasza:
hát ha nem vagy rohat nagy mágus akkor sehogy.
2/11 anonim válasza:
1. Veszel virágföldet.
2. Veszel sok ragasztót.
3. Magadra kened a ragasztót.
4. Magadra öntöd az összes virágföldet.
5. PROFIT!
3/11 anonim válasza:
elementálnak hívják nemsoká ezzel is foglalkozni fogok de nem ma
4/11 anonim válasza:
Sarlolnak igaza van. És nagyon nem könnyű művelet. Nagyjából tudom, de utána kell kérdezzek a részleteknek, ha sikerül, leírom.nag
5/11 anonim válasza:
Valóban könnyű, de nem kis emberi mércével. Ha nem akarsz bábú méretű mozgó babákat alkotni, akkor többre lesz szükséged, mint embernek lenni.
7/11 Tibroda válasza:
4 elementál kell hozáá majd a többit megtudod de a elementálok a legdugottabb helyeken van a föld különböző pontjain 1. kő 2. víz 3. föld 4.tűz
8/11 Tibroda válasza:
1 et tudok v alahol afrikában a tűz
9/11 anonim válasza:
a főrabbis is elismerte, hogy csak mese
10/11 A kérdező kommentje:
wyrm azért megpróbálnám, ha leírnád..
2011. szept. 14. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!