Ma láttam valami nagyon furcsát, mi volt, az?
Figyelt kérdés
ma a régi elhagyatott bolt előtt deszkáztunk a haverjaimmal és kb. fél 10 lehetett (már sötét) pont csináltam egy deszkás trükköt a bolt felé nézve közbe....ÚGY POFÁRA ESTEM A RÉMÜLETTŐL :///egy fehéres átlátszós lény ott ment a boltba kb 2 mp-ig lehetett látni. Bámutam haverjaim kérdezték h "mi van már??" mondtam zavarodottan h "ott van vki" de csak kiröhögtek :// a fehéres lény jól kivehető volt kicsit hülyén hangzik de olyan ruhába volt mint régen az udvari bohócok legalábbs a sapkája: [link] ilyen volt kb a ruhája csak fehérbe...de ma nemtok elaludni nagyon félek mi lehetett az ????? ha akarjátok csinálok is képet a boltról :((2012. szept. 8. 20:52
11/17 anonim válasza:
Ütős lehet az anyag,kipróbálnám szívesen én is ha adsz
12/17 anonim válasza:
Biztos egy reptoid anyahajó volt b*zi fehér bohócnak öltözve ,hogy kamukérdéses nyomorékokat ijesztgessen. Am nyugtatóként én ajánlanám a "Poltergeist" és a "Fekete ruhás nő" című filmek megnézését. Az tuti segít a rettegéseden.
13/17 anonim válasza:
Azért ez a kérdés ütött :D Kiírja 9 elött, de arról beszél, hogy ugyan az nap fél tízkor mit látott :D Ez igénytelenség, de vicces :D
Amúgy megnéznék egy bohócsapkás szellemet :D
14/17 anonim válasza:
Jól van,most mit bántjátok? Elvesztette a félelemtől az időérzékét is :D!
15/17 anonim válasza:
Ami Magyarorszagon fel 9 az Pl romaniaba Fel 10:) Es lehetseges hogy kepzelodott, es azis lehetseges hogy nem! persze az ember amig nem bizonyosodik meg termeszetfeletti dolgokrol, nem hisz semmibe! De ha vegig gondoljatok hogy miert vagytok a foldon, bizonyara senki nem tud valaszt adni! es az egesz dolog a foldon vagy mashol ami tortenik?es ahogyan tortenik?ha te vagy mint ember?O miert nem lehet mint szellem vagy barmi mas:)! En soha nem talalkoztam hasonlo esettel, es ha latnek vmi hasonlot biztos vagyok hogy nem ijednek meg annyira, mintha egy emberrel mennek szembe az uton akirol tudom hogy rablogyilkos!:) Az egesz elet furcsa:De lehet hogy csak szamomra:nem egyszer gondolkodtam el azon hogy mi az ertelme, mit keresek itt?Ha ittt vagyok miert kell meghalnom?stb stb.
16/17 anonim válasza:
Szerintem Lenke néni szelleme lehetett az a Szomszédokból. Nem tudja magáról, hogy meghalt, de azért k.rvára nem tudja feldolgozni hogy bezárták a kis vegyest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!