Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit láthattam én?

Mit láthattam én?

Figyelt kérdés
Megetettem a lovakat, bejöttem és vacsora közbe egyszer csak hallom, hogy valami mozgassa az istálló ajtaját. Gondoltam biztos csak a szél, ezér nem foglalkoztam vele de aztán a lovak örült nyerítésbe törtek ki. Kirohantam hogy megnézzem mi az és megláttam egy négy kézlábon álló lényt, olyan volt mint egy kutya csak ilyen pupos göbre háta volt. Rám nézett, hátrállt és elfutott. A nejem azt mondja képzelődöm, de én biztosan tudom, hogy láttam.

2012. aug. 28. 20:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

talán egy vérfarkas???:)

amúgy a lovak megérzik,azaz látják a rossz szellemeket (állatok)

2012. szept. 1. 12:48
 22/29 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy vérfarkas, és már a tököm tele van az ilyen LOÚ-s marhaságokból! Meg a veccóból, alakváltókból, hülyeség az egész, sz@rt sem érnek. Nem tudom, hogy mi volt, de olvastam ma pár infót egy ilyesmi lényről, valami Rake azaz "Figyelő". Kutyafejű eldeformálódott, pucér, emberszerű izé. Elméletileg. A gugli a barátod!
2012. szept. 1. 13:20
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha feltöltenél egy rajzot vagy részletesebb leírást adnál, esetleg egy kutya fotóját ami hasonlít rá, akkor okosabbak lennénk :D de nem lehet hogy a szomszéd Béla bá kutyája volt?
2012. szept. 1. 13:30
 24/29 Kocsis Anett ***** válasza:

a leírásod alapján az egy chupachabra(csupakabra)

ez az egyik kép:

[link]

ennek sárga szeme van(és lehet hogy csupakabra):

[link]

ez meg egy kínában megfogot példány:

[link]

ennyi kép elegendő ? ha nem küldök még

2012. szept. 10. 18:34
 25/29 anonim ***** válasza:
én is a csupakabrára gondolok. Puerto ricoban, mexikóban nagyon sokat láttak belőle. Nem hiszem, hogy természetfeletti, inkább esetleg egy nem vagy kevésbé ismert állatfaj lehet. Érdekes azért, hogy ebben a kis országban még máshol nem látták, de mindenesetre ha nem kutya volt, akkor utána kéne járni, hogy a környéken volt-e hasonló eset.
2012. szept. 19. 14:14
 26/29 anonim ***** válasza:
Valahogy igy nézett ki? [link]
2013. jan. 17. 16:18
 27/29 anonim ***** válasza:
Ez Gollam, avagy Szméagol volt, drágaszágom, és a Gyűrűt keresi.
2013. jan. 22. 15:19
 28/29 anonim válasza:
Szerintem a sátán kutyája volt.
2013. febr. 2. 21:56
 29/29 amatorkriptozoologus ***** válasza:
Valami korcs kutya, nem hiszem hogy nagy kriptid vadászatba kéne kezdeni, vegyél egy pepper gázsprayt vagy gázriasztót és fújd/lődd pofán ha mégegyszer meglátod, bár a 18 milis gumilövedék is jól jöhet a pepper spray vagy patronnal kombinálva
2019. ápr. 27. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!