Mit láthattam én?
Figyelt kérdés
Megetettem a lovakat, bejöttem és vacsora közbe egyszer csak hallom, hogy valami mozgassa az istálló ajtaját. Gondoltam biztos csak a szél, ezér nem foglalkoztam vele de aztán a lovak örült nyerítésbe törtek ki. Kirohantam hogy megnézzem mi az és megláttam egy négy kézlábon álló lényt, olyan volt mint egy kutya csak ilyen pupos göbre háta volt. Rám nézett, hátrállt és elfutott. A nejem azt mondja képzelődöm, de én biztosan tudom, hogy láttam.2012. aug. 28. 20:16
11/29 A kérdező kommentje:
És mi a különbség?
2012. aug. 29. 09:50
13/29 A kérdező kommentje:
Ez semaz.
2012. aug. 29. 11:38
14/29 anonim válasza:
hát akkor passznem volt zeller a kezébe ? :D
15/29 A kérdező kommentje:
Keze nem nagyon volt, csak négy lába, mint a kutyának. Pupos volt de kutya szerű. Azt el felejtettem írni, hogy sárgás volt a szeme.
2012. aug. 29. 11:48
16/29 anonim válasza:
Loú volt!Már lovakat is megtámad!!!!Itt a világvégeee!!!!!!!!!!
17/29 Kuroyuki Hime válasza:
Ismeretlen lény...egyre több van belőlük.
Egyik ismerősöm mondta, hogy (ő is vmi titkos infóból szedte... nemtom mennyire lehet hinni neki) , tehát,h ogy: embereken kísérleteznek...beoltják őket különböző mutálódott vírusokkal...és nemrég egy-két ilyen labor tönkrement... becsapott a villám, vagy tudm is én mi miatt... lényeg, hogy ezek a dolgok, félresikerült kísérleti alanyok elszabadultak...
18/29 A kérdező kommentje:
Hát ez inkáb kutya volt. Lehet kutyán is kisérleztek?
2012. aug. 29. 17:07
19/29 anonim válasza:
Ja lehet, hogy már kutyákon is kísérleteznek. Ki tudja? De ha valami kutya szerű akkor lehet, hogy vérfarkas. De az is lehet, hogy a sárga szemek miatt egy alakváltóval van dolgod...
20/29 anonim válasza:
Nem tudom, mi lehetett, de azt biztosan tudom, hogy az ilyen lények általában valamilyen tudatmódosító szer hatására jönnek elő. Előtte a kocsmában nem keverhettek valamit az italodba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!