Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tényleg léteznek olyan laborok...

Tényleg léteznek olyan laborok ahol mutáns lényeket tenyésztenek? Félek!

Figyelt kérdés

2012. aug. 28. 10:49
1 2 3
 11/21 chrishu ***** válasza:

Áh nem igaz a Loú a világegyetem megszületése előtt létezett és csak most kezdett el szaporodni, hogy megállítsa a reptoid inváziót

Komolyan: Lehet, hogy léteznek de ha léteznek is akkor azokat olyan szigorúan őrzik, hogy tuti nem szabadul el onnan semmi(pl. az 51-es körzet közelében látnagy egy civil repülőt vagy akármit azt simán lelőhetik)

2012. aug. 28. 15:19
 12/21 yossarian44 ***** válasza:
5%
A mutáció természetes. Így jött létre például az un. "fehér" bőrszín is.
2012. aug. 28. 16:23
 13/21 anonim ***** válasza:
ejj egy régi ismerős,..de a loú a király!
2012. aug. 28. 16:27
 14/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!mi az a loú??xdmeg a veccő??meg kép?Vagy valami?
2012. aug. 28. 17:03
 15/21 anonim ***** válasza:
nem vagyok benne biztos de lehet hogy kísérleteznek ilyenekkel "genetic engineering" alatt, de nem agressziv lenyeket csinalnak nekik se lenne érdekük xd
2012. aug. 28. 17:59
 16/21 A kérdező kommentje:
De akkor amiket csinálnak, biztos hogy nem engedik szabadon?mert olyat halottam hogy csináltak 150(!!) ilyen mutáns valamit és csak 140-et öltek meg!És ha szabadon engedték őket, akkor azok még mindig élnek..
2012. aug. 28. 18:47
 17/21 anonim ***** válasza:

nem engedték öket szabadon

én sem vagoyk ebben biztos lehet hogy valamelyik gameböl maradt meg ez bennem ><

2012. aug. 28. 18:53
 18/21 anonim ***** válasza:
ahol mutáns lényeket hoznak létre annak a labornak a neve természet... az evolúció is mutációk sorozata... amire te gondolsz az a génmanipuláció és igen vannak ilyen laborok ahol pl.: világító kutyákat csinálnak... sőt Angliába ember állat hibrideket hoznak létre de ezt nem úgy kell elképzelni h medvedisznó embereken kísérleteznek mert pusztán embrionális szinten csinálják ezt betegségek stb megelőzésére... ugyan akkor az emberek olyan buták (főleg Amerikába ahol az emberi butaság szorgalommal párosul), hogy biztos kísérleteznek néhol nem nyilvánosan megfélemlítő célt szolgáló lényeken, de szerintem annál jobban védik ezeket h félni kelljen tőlük
2012. aug. 29. 11:31
 19/21 anonim válasza:
nem rég angliában egy laborba kereszteztek egy tehenet egy emberrel . tehén hordta ki és 2 napot élt a mutáns .
2012. aug. 29. 23:50
 20/21 kakamatyi ***** válasza:
Ha lány vagy és félsz akkor gyere hajtsd ide a pici fejed az ölembe.Ott megbújhatsz...
2012. nov. 29. 00:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!