Halva születtek a kicsik, az anya cicának lehet valami baja?
Tegnap este 9 körül kezdte el megszülni őket, már mind halott volt 4 kiscica volt, de mindegyik ilyen "mutáns" vagy nem tudom, volt amelyiknek a köldöke nem volt összeforrva és egy picit kilógott a bele, 2-nek nem volt szeme, nagyon kicsi fejük volt, kb 20-22 cm es hosszúak voltak, a hátsó lábuk kb 4 cm-sek a mellső pedig kb 1 centis volt :S
4 kor elvisszük orvoshoz mert szerintem lázas az anya, de érdekel hogy másnak is volt-e már ilyen? nem is az hogy halva születtek hanem hogy ilyen mutánsok születtek?
Atyaég!!!!!
Ivartalaníttasd szegényt!!!!
Bizony előfordul az ilyesmi, lehet, hogy van egy cisztája a méhében, vagy csak simán nem tudott rendesen szülni és lehet, hogy később se tud normálisan, hanem akarod, hogy meghaljon, ivartalaníttasd ki és vidd gyorsan orvoshoz.
ivartalanítva lesz
nem ez volt az első szülése, de eddig mindig nagyon simán ment neki, pár óra alatt megvolt és mindig teljesen egészségesek voltak a kicsik, egy se halt meg
nem tudom most mi lett vele
Előfordul a sokadik szülés után :s
Ha esetleg valami bántódás érte a hasát attól is előfordulhat ilyesmi, bár az már igen erőteljes ütődés kell hogy legyen...
és ha valami baja van akkor annak van valami jele? mert evett is pár falatot, ki jött a kamrából sétálgatni
nem látok rajta semmit csak még gyenge , szúnyoghálon van egy kisebb lyuk és amikor leugrott majdnem elesett :S
Na voltunk dokinál kapott kettő szurit
de van az egyik alomjából egy fiú a szomszédba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!