Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogy tudom a Succubust megidézni?

Hogy tudom a Succubust megidézni?

Figyelt kérdés
Aki nem hisz benne, vagy azzal jön, hogy veszélyes ne is írjon, mert el sem olvasom.

2012. aug. 28. 08:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

# 9/10

Igen, pontosan ezért kérdeztem.

2012. aug. 28. 09:59
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én találkoztam ilyennel, pedig nem is idéztem meg, eleinte jó bulinak indult, aztán rendesen rám hozta a frászt.Gyönyörű, az igaz, de tényleg jobban jársz, ha inkább földi halandót keresel magadnak.

Egyébként ha szándékosan keresed az olyan lehetőséget, hogy találkozz egy ilyen lénnyel, akkor szerintem idézés nélkül is bevonzod.A démonok olyanok, hogy hívni sem kell, jönnek azok maguktól, pláne ha látják, hogy tárt karokkal várod...

2012. aug. 28. 10:59
 13/18 anonim ***** válasza:
28%

"Jó, ha ennyire akarod, és vállalod a felelősséget... De amint elolvastad, töröltesd ezt a kommentet, nehogy más is megtudja!

Szükséged lesz egy gyertyára, egy fekete palástra és egy pohár (inkább kehely) vörös borra.

Várj sötétedésig, és keress egy magas épületet. Lehet emeletes ház teteje, kilátó, vagy jobb híján egy jó magas fa is.

Mássz fel, majd ülj le úgy, hogy nyugat felé nézz. Gyújtsd meg a gyertyát, és közben próbáld meg teljesen kiüríteni a tudatod. Lassan idd meg a bor felét, a többivel mosd meg az arcod. A köpenyt tartsd a gyertya lángjába és fogalmazd meg a kívánságod. Öltsd magadra a lángoló, vagy legalább parázsló köpenyt, fuss neki, rugaszkodj el (ha fát választottál, akkor a nekifutás nem fontos), és ugorj le!

Közben kiáltsd: I'm Batmaaaan!

Ha jól csináltad azonnal meglátod a feléd közelítő szukkubuszt. Ha nem látod, de még látsz egyáltalán, akkor mássz vissza, és ugorj le megint. Ismételd, amíg tudod, vagy amíg kihívják a mentőt/rendőrt/vadászt. Garantáltan lesz eredménye."

Ember te beteg vagy xDD

2012. aug. 28. 11:30
 14/18 yossarian44 ***** válasza:
Inkább fizess prostit, mivel a k.rvák léteznek, a Succubus meg nem. Jobban jársz.
2012. aug. 28. 12:11
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
De a Succubus ingyen van.
2012. aug. 28. 13:39
 16/18 yossarian44 ***** válasza:
Hiába van ingyen, ha nem létezik.
2012. aug. 28. 15:21
 17/18 anonim ***** válasza:
kérdezd a fehér köpenyes bácsikat,ők BIZTOS tudják
2012. aug. 28. 17:33
 18/18 vadmester válasza:
Tudatos álomban meg tudod öket idézni.
2020. dec. 21. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!