Mit láthatott a lovam?
Figyelt kérdés
A lovam bent volt a karámjában, majd mikor a falra nézett elkezdett őrülten nyeríteni és két lábra ágaskodott. Lovat így nyeríteni még nem hallottam. Miután lenyugodott megnéztem közelebbről a falat, de nem volt ott semmi különös. Mit láthatott?2012. aug. 24. 20:53
11/22 A kérdező kommentje:
Már megint... Mi az a loú?
2012. aug. 25. 10:35
13/22 anonim 

válasza:

Humorérzék? Ez neked vicces? :D Ember, az vicces, hogy xy ember minden témába beírja, hogy ez egy loú volt? És te ezen nevetsz? Hát gratulálok hallod... De én vagyok az idióta természetesen.
Loú! (ezt csak azért, hogy nevethess egy jót :))
14/22 anonim 

válasza:

Ez a 415. válaszolónak ment amúgy
Ja, nem, a 9-esnek.
15/22 anonim 

válasza:

Jólvan, akkor reptoiddá fog változni a lovad... így már jobb?:)
16/22 anonim 

válasza:

ah de sok hülye van az oldalon... amúgy kérdező tudom mire akarsz kilyukadni. szerinted egy szellem volt,mi? és azért tetted fel a kérdést hogy mások szerint is így van-e. vagy valami démon vagy hasonlóra gondolsz. de amúgy ha szellem lenne akkor ez nem 1× fordult volna elő mert ugye a szellem helyhez kötött. így nem csak 1× kellett volna meglátnia. lehet egy egér volt.
17/22 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy szellem vagy démon volt, csak 2 napja már azon gondolkoztam mi lehetett és arra jutottam, hogy lehet valami különös lényt láthatott, amit én nem ismerek, de csak ilyen loús meg repidos válaszok jönnek, azt sem tudom mik azok.
2012. aug. 25. 15:18
20/22 anonim 

válasza:

Nekünk bár lovunk nincs csak tehenünk!Hogyha elszalad egy patkány/egér megijed ő is fejés közben is szóval...
De lehet valami ebben a loú dologban tegnap loút láttam kijönni az istállóból amikor mentem fejni és a tehenek olyan idegesek voltak..
Köszi loú.. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!