Mit láthatott a barátnőm?
Sziasztok!
Egyik jó barátnőm pár hete arról mesélt nekem, hogy valami furcsát látott éjszaka.
Nem otthon, hanem egy közeli rokonnál aludt, éjjel zenét hallgatott és próbált elaludni. Egyszer észrevette, hogy a nyitott szobaajtó környékén egy fényes csík van, ami a plafontól a padlóig ér. 20-30 cm széles lehetett, de nem látta pontosan. A széleinél nem volt teljesen egyenes, mintha kisebb hullámok lettek volna ott. Nem volt áttetsző, és nem volt nagy fénye sem. Több mint valószínű, hogy nem álmodta, mert hallotta a zenét meg átölelte plüssét, amit érzékelt is. Teljesen valószerű volt.
A barátnőm hisz a spirituális dolgokban, de nincs konkrét elképzelése ezekről a dolgokról, hogy szellem/Isten/UFO/újjászületés stbstb.
Másnap reggel odaállt ahol a fényt látta, de furcsa módon nem érzékelt semmi különöset. A zenét is meghallgatta azóta párszor elalváshoz, de többet nem jelentkezett ez a különös jelenség.
Észlelteket Ti már ehhez hasonlót? Esetleg hallottatok ilyenről? Mi lehetett ez?
Trollok kíméljenek.
Köszönöm!
Ilyen?
Azért linkelem a képeket amúgy csak, mert ha tudjuk milyen volt, könnyebb rájönni mi volt az.
A kép küldőjének:
Nem igazán. Nem volt átlátszó, és a szélei nem voltam egyenesek, ill. a padló felé nem vastagodott, tehát nem változott a szélessége..
Szia!
Elsőre én is elgondolkodtam, mi lehetett. Én nem vagyok ilyen téren szkeptikus, de azért mégis elsőként a reális magyarázatot kerestem. Mert ugye azért, hogy ebben hiszek, nem kell rögtön ráfogni, valami természetfelettire.
Szóval: Véleményem szerint, akárhogy is meg van róla győződve, hogy nem álmodott, mégis utal erre több dolog. Szerintem félálomban lehetett, amikor még részben érzékelte a fizikai valóságot, célzok itt a zenére.
"Egyszer észrevette, hogy a nyitott szobaajtó környékén egy fényes csík van, ami a plafontól a padlóig ér. 20-30 cm széles lehetett, de nem látta pontosan."- A sötétben az ember, ha fényt lát, az azonnal pontosan rajzolódik ki előtte.
"Az ajtó a folyosóra nyílik, közvetlen utána pedig ott van egyik oldalon a fürdő, másikon a konyha, de ha jól láttam egyikbe sem égett a lámpa, meg a fény sem olyan szögben volt, hogy esetleg kiszűrődne onnan."- Itt sem biztos abban, amit mond. 'ha jól láttam'
Ezt is egyszerűen ki lehetne próbálni, mert ugyanabból a szobából, mindig ugyanúgy fog bevilágítani. Ha csak nem mozognak a szobák :D
Olyan dolgokban nem biztos, amik ilyenkor nyilvánvalóak. Ezért gondolom, hogy valahol az álom és az ébrenlét határán észlelhette ezeket.
Egy arkanol jelét látta! A nyolc gonosz isten démon szolgája rálelt. Kiválasztották!
kb fél év mulva rinokista fogságba kerülhet, és ellopják a lelkét! mert megjelölték, ráaadásul elaludt? Ien veszélyben, szerintem mihamarabb keress fel egy whoulganista sámánt, aki ellát a szükséges információval, hogy életben tudjon maradni! És ha mégegyszer látja, akkor már másnap eljönnek érte! Nem árt elrejtőznie és mindig felfegyverkezve lennie, ha netán rátámadnának, este ettől minden nap tarthat, nappal biztonságban van, mert whoulgan isten ( a nap istene) megvédelmezi az éj sötét lényeitől, de nem árt 8 csepp vért áldoznia Zsaetearis holdistennőnek sem! Whoulganista sámánt huszáráson (nem mesze miskolctóltalálsz, egy barlangban él, az erdő szélén)
Nem most volt, így nem emlékszem pontosan, azért nem vagyok biztos a dolgomban. Az ördögben nem nagyon hiszek. Amúgy én is valami olyan választ keresek, ami nem természetfeletti, de mivel hiszek ebben, ezt is a számításaimba vettem. Örülnék, ha normális válaszokat írnátok (szinte mindenki azt írt amúgy), mert megijedtem azért. Nem tudom, hogy aztán hogy aludtam el, én sem értem, de talán azért, mert amikor először láttam nagyon féltem, aztán egyre kevésbé...
Köszönöm, az eddigi értelmes válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!