Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek mi az?

Szerintetek mi az?

Figyelt kérdés

Tegnap este amikor kimentem a háziállatomnak kaját adni sehol nem találtam, majd hirtelen nyüszítést hallottam a fenyők közül, és kiszaladt onnan a kutyám, meg akartam nyugtatni és ekkor vettem észre egy vágást az oldalán.

El tudjátok képzelni hogy meg ijedtem.Majd hírtelen furcsa,morgás szerü hangot hallottam kettő fenyőfa közül.

Azonnal berohantam a házba!(es persze hoztam a kutyámat is)

Egy két óra mulva kinéztem a kertbe az ablakon keresztül és láttam hogy valami kb.2m-es lény beszalad a fenyőfák közé!

Ma reggel lábnyomokat találtam az udvaron.A kutyám még most is fél kimenni a házból!Ezért én és a barátom mentünk ki a kertbe és egy gödröt találtunk körülötte furcsa piros folyadékot (Nem vért!)

Segítsetek szerintetek mi lehet az?? (Kocson lakok)

2012. aug. 17. 12:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kozsó basszus neked tényleg van helyesírási hibád :D

Amúgy zsír,vadászat mikor?:D

2012. aug. 17. 16:08
 12/19 anonim ***** válasza:
hát ez mind egy betörőre ill. emberre utal. ezeket ember is tudja csinálni.
2012. aug. 17. 17:17
 13/19 anonim ***** válasza:

Ez nem lehet más mint a csupakabra!!!!

[link]

Állatok vérét szívja ki, örülj h a kutyád még él!!

2012. aug. 17. 17:45
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha szerencséd volt akkor yeti,vagy nagy láb megvizsgálta a kutyád!Ahogy mondták fénykép és megmondjuk!Ha mégegyszer visszajön mennyi ki és indícs el egy justin beaber számot!Abban a pillanatban rosszul lesz és megdöglik!
2012. aug. 17. 19:21
 15/19 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló: xD tE KI MERTED EJTENI J B nevét??? xXdD
2012. aug. 17. 20:23
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem,de majdnem kitört az ujjam!:P
2012. aug. 17. 20:44
 17/19 anonim ***** válasza:
Fényképeet!a lábnyomró!!vagy a gödörről!!!!
2012. aug. 18. 09:32
 18/19 jamietowonder válasza:
énis gondoltam a chupacabrára.. de én úgy tudom, azok csak Kanadában vannak. :D vagy valahol arra.. szerintem jelentened kéne. személy szerint én tuti összefostam volna magam.. :D
2012. aug. 18. 15:58
 19/19 A kérdező kommentje:

Mostanában nem látom és a gödör-be nincs semmi csak egy füves gödör már...És én is össze fostam magam :D

pedig pedig csak 2 nap telt el ... különös

2012. aug. 19. 16:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!