Vámpírok léteznek? Avagy legenda az egész?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy több száz ilyen kérdés van fent a Gyakorikérdéseken, de egyikben sem láttam igazán értékelhető válaszokat. Így hát meg kérném azokat, akik tudnak valamit róluk, vagy éppen Vámpírok, vagy privátban, vagy ide írjanak.
Igen, ez így elég hülyén hangozhat, de szeretnék végre pontot tenni ennek a dolognak a végére. Kutatgattam, de mindenhol egymástól eltérő válaszokat kaptam csak.
Engem nagyon érdekelnek a Vámpírok, rajongok értük, és többet szeretnék róluk megtudni.
Ui: Az idióta kommenteket mellőzzük, kérlek titeket. Köszönöm.
17/L
2012. aug. 16. 14:09
21/31 A kérdező kommentje:
Ezt az egyet nem tűröm. Ha anyámat szidják. Úgy hogy ezt fejezd be.
2012. aug. 18. 21:58
22/31 A kérdező kommentje:
És nem vagyok hajlandó veled többet veszekedni, ráadásul így neten. Arc nélkül az egész semmit sem ér, hiába írogatsz mindent, meg adott itt a hőst... Úgy hogy én itt befejeztem.
2012. aug. 18. 22:49
23/31 Kini :)) válasza:
Tuti nem léteznek, csak legenda az egész
24/31 anonim válasza:
hagyyd már békén te nyomorék hogy bírsz így beszélni 1 nővel?
25/31 A kérdező kommentje:
21:02
Ugyan, semmi gond. Hagyd csak, én ár nem vagyok hajlandó vele veszekedni, és abba is hagytuk a vitát. :) Egyszerűen nincs értelme. Főleg így neten.
2012. aug. 23. 16:55
26/31 TrollFace011 válasza:
vámpírok nem léteznek régebben találták ki hogy igen is léteznek ilyen lények és sokan nem kis hasznot huztak belőle(filmek regények ilyen olyan könyvek mesék drakula ezüst készletek fokhagyma fakaró és még sorolhatnám az ilyeneket)
27/31 anonim válasza:
ha nem léteznek/léteztek akkor miért van az h majd nem mindenkultúrában léteznek? ja és ki a f*sz az az edwárd?
28/31 anonim válasza:
Egy Béla nevű magyar emberről találták ki a vámpíros történetet.Legalábbis úgy tudom hogy így van.(Persze most minden hülye azt mondja hogy Románia Románia ott vannak a vámpírok bla bla...mivel erdélyi volt.)Az is zaklat hogy a magyar szinkronú mesékben ha vámpírokról van szó,nem Erdélyt,hanem "transzilvániát" mondanak(tudom hogy nem úgy kell írni!)
29/31 Mómóka16 válasza:
Haver Vámpirok nem léteznek ezek csak gyerek mesék akora szarság ez. Sok hüyle aki ki találta ezt a hülyeséget aki meg rohatul hiszékeny az meg jol beveszi.Inkáb nönétek fel mint hoyg ilyen baromságokat hordjatok ösze.
30/31 anonim válasza:
Csak legenda.A középkorban már sokan hittek bennük, de akkor még sok nem létező lényben hittek(az egyszarvút sokáig létező lénynek hitték).Sok-sok régi és új történet szól a vámpírokról, de a létezésük nem valós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!