Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vámpírok léteznek? Avagy...

Vámpírok léteznek? Avagy legenda az egész?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy több száz ilyen kérdés van fent a Gyakorikérdéseken, de egyikben sem láttam igazán értékelhető válaszokat. Így hát meg kérném azokat, akik tudnak valamit róluk, vagy éppen Vámpírok, vagy privátban, vagy ide írjanak.

Igen, ez így elég hülyén hangozhat, de szeretnék végre pontot tenni ennek a dolognak a végére. Kutatgattam, de mindenhol egymástól eltérő válaszokat kaptam csak.

Engem nagyon érdekelnek a Vámpírok, rajongok értük, és többet szeretnék róluk megtudni.

Ui: Az idióta kommenteket mellőzzük, kérlek titeket. Köszönöm.

17/L

2012. aug. 16. 14:09
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
És itt inkább zárjuk is le ezt a témát, mert az ilyen Johnny idiótákra nem vagyok kíváncsi, aki még tud normális választ adni annak megköszönöm.
2012. aug. 17. 13:05
 12/31 anonim ***** válasza:
77%

Nem vagyok se az aranyod se a kedvesed, és köszi a levelet nagyon megható volt és teljesen igazad van rendkívül ostoba vagyok és miattam megy tönkre a világ és az állam (bár nem tudom te mégis milyen államról beszélsz)!

Tényleg igazad van. Bennem van a hiba. Én vagyok az ostoba és te sokkal intelligensebb vagy nálam. Bocsánat ,hogy egy ilyen rendkívüli horderejű kérdésre nem tudtam megfelelő ( "vámpírok" elérhetősége ) választ adni. Te rendkívül intelligens vagy és érett... Hogy ilyen nagyon komoly dolgokkal foglalkozol 17 évesen. LOL :D

2012. aug. 17. 14:05
 13/31 anonim ***** válasza:
79%
Még egyszer megkérdezem: mégis mi volna számodra az értékelhető válasz?
2012. aug. 17. 15:01
 14/31 anonim ***** válasza:
74%

Semmi. Ez egy idióta.

A gondolattól gerjed be ,hogy ezek léteznek sőt szerintem 100%ig biztos benne. 12 évesen foglalkoztam ilyenekkel és akkor feltételeztem hogy hátha tényleg van ilyen. Csak ennek nincs élete és megrekedt ezen a szinten.

A legszomorúbb ,hogy engem idiótáz le ez a paraszt meg fenyeget privátba. Nyomorék

2012. aug. 17. 16:14
 15/31 A kérdező kommentje:

Hát ha az neked fenyegetés, hogy elmondtam mekkora egy tuskó paraszt vagy, akkor vedd annak. Látod mennyire érdekel. :)És igen, paraszt vagy, ráadásul címeres paraszt. Sajnos amilyen jelleggel válaszoltál, én is úgy válaszolok.

Az előző kérdésére válaszolva pedig hagyjuk inkább ezt az egészet. Nem kell több válasz a kérdésre, amit akartam már megtudtam emberektől privátban.

2012. aug. 17. 18:31
 16/31 chrishu ***** válasza:
40%

Vámpírok léteznek, de nem sokáig mert mi hatalmas vérszipolyok megtámadjuk őket és leigazzuk az emberiséget.

Steve Leopard

2012. aug. 18. 08:45
 17/31 anonim ***** válasza:
40%

Chrishu,zseniális a kommented.:D

Hát,a kérdésedre válaszolva nem hinném,hogy léteznének.

2012. aug. 18. 14:52
 18/31 Lentsch válasza:

Vámpírok igenis léteznek, de nem teljes a mondat.

Energiavámpírok léteznek, de semmi ezoterika nincs bennük.

A világon 'vámpírnak' csak egyes állatfajok, pl. a vámpírdenevér mondható.

Az első igazi 'vámpír' Vlad Tepes, ismertebb nevén Dracula gróf volt.

Nem vért szívott, hanem megette az embereket nyersen(kannibál volt) a vérüket pedig megitta.

De ez is csak történet, mende-monda, melyet Mátyás király terjesztett róla, tehát NINCSENEK VÁMPÍROK.

2012. aug. 18. 16:50
 19/31 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező tudod mit? Sikerült. Máris sikerült vámpírrá válnod. Gratulálok. Mindazokon amiken keresztülmentél , végül elérted a célod ,sőt tudtodon kívül talán már régóta az vagy. Csak te nem vért szívsz hanem energiát... Azt viszont nem keveset.

Aki meg itt címeres paraszt az max te vagy vagy az anyád amiért nem tudott normális embert faragni belőled.

2012. aug. 18. 18:59
 20/31 A kérdező kommentje:
Anyámat hagyd ki ebből... De nagyon gyorsan.
2012. aug. 18. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!