Egy bosszuálló szellem lehetett?
Te tényleg azt hiszed, hogy ezt bárki is elhiszi?
Amúgy melyik filmben láttad?
Hiszek a paranormális jelenségekben, de.... ez nekem nagyobüdös,aki irta még valahol az első közötti válaszoló,
szőnyegre gyertya??? ugyan már ha kérdésed van kérdezz de ne horror mesét adj elő......
Figyi ebbe a sztoriba sok a hiba:
1.Le égedted a házad?????Ha akkora tûz lett volna mint mondtad akkor sok a valószínûsége hogy benne lett volna a hiradóba!!!
2. 5 teljes perc alatt a tûzoltók??????HA AZ ÁLLOMÁSON LAKSZ AKKOR SE ÉRNEK KI ENNYI IDÕ ALATT!!!
3. Ha tényleg felgyújtottad volna a házad akkor nem tudnál ide írni mert a szüleid a géppel meg a gyertyákkal eggyütt b*sznak ki az ablakon!!
En nem is tudom. A zuhanyfuggonyre annyit tudok mondani, hogy egy perverz, kukkolo szellem. A tesod vagy hisztigep, vagy telleg van szellem. Mondjuk ez nalam is volt, a kutyank aki egyebkent nagyon okos, mindig a semmibe ugatott es morgott, ahol egyebkent nem allt senki. Es az elozo lakasomban, volt egy paraszoba, ahol nagyon alacsony volt a homerseklet (vagy csak nem volt bekapcsolva a radiator?) es ott ketszer be is lazasodtam, de nagyon.
Nem hiszem, hogy olyan artatlan, kedves lelek lennel, de gondolom idaig meg senkit sem hajszoltal a halalba, akkor pedig megnyugtatlak, hogy nincs okod felni... talan.
Es akkor en mar kutatnek a meggyulladt holmik kozt, hatha a szellemke el akart egetni valami fontos dolgot, direkt. Esetleg eleteben megolt valakit, es annak a bizonyiteka ott lappang a szobatokban. Vagy csak a legosszetetel volt gazos, szo szerint.
csak nem gondolod hogy végigolvasom a hülye kérdésed?
de választ azért kapsz , a feketebetüset elolvastam.
szal igen szellem. te vagy a szellem szellemifogyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!