Szerintetek is szellem?
az utóbbi időben elég sok furcsa dolgot vettem észre:
1.az ágyam fölött,sorban karmolások vannak a falon,de nagyon sok.olyan,mintha számolna valamit.kutya nem lehetett,mert nem éri el,én sem lehettem,mert én sem érem el ott alvás közben,és mással sem sérthettem meg,főleg nem így...
2.magától megszólalt a riasztó.
3.a kutyám nézte a levegőt(nem volt ott semmi),és ugatta,aztán látszott rajta,hogy fél valamitől,folyton jött utánam és próbálta felhívni magára a figyelmet.
4.egyik reggel egyedül voltam itthon,készülődtem iskolába.telefonom le volt téve a nappaliban az asztalra és egyszer csak megszólalt rajta egy zene,amit már hónapokkal azelőtt hallgattam.ez volt a szám címe:wish you were here,vagyis bárcsak itt lennél.lehetséges,hogy ezzel üzenni akart valamit?
5.szintén a telefonommal kapcsolatos a dolog:szokott olyat csinálni,hogy leteszem és magától feloldódik a képernyő zár,lekapcsolom és megint,megint lekapcsolom és megint feloldódik,ugyan így nagyon sokszor.ez lehet a telefon hibája,de kitudja..
6.egyedül voltam itthon a kutyámmal.fürödtem,ő is ott volt velem a fürdőben,csukva volt az ajtó.hallottam,hogy valaki van a nappaliban,azt hittem a szüleim jöttek haza.a kutyám is hallotta,ugatott.kinyitottam az ajtót,de nem volt ott senki.a kutya továbbra is ugatott és megint csak nézte a levegőt.
7.tegnap,amikor hazajöttem a könyvek le voltak borogatva a polcról.
én eddig nem hittem a szellemekben,de mostmár kezdek félni...
1. Mikor alakultak ki a karmolások? Nem lehet, hogy még évekkel ezelőtt?
2. Ez előfordulhat bármitől.
3. A kutyák ilyenek.
4. Ez is előfordulhat bármitől.
5. Ez a telefon hibája, valószínűleg az előző is.
6. Hallottad, hogy valaki van a nappaliban. Ez mit jelent? Beszédet hallottál? Járkálást?
7. Ez is bármitől lehet. Elérte a kutya?
7. Földrengés
1. Fényképet
2. Bármítől lehet
többire nem is érdemes írnom semmit
Ugyan már... Milyen sűrűn van Magyarországon olyan földrengés, ami leborítana egy polcot...?
A karmolásokról esetleg mutatnál képet? A telefon lehet, h hibás, és attól játszott csak úgy be számot, és azért lehet rossz a zár is, ez megmagyarázná mind2őt. A kutyára csak annyit, hogy régen a házunknál volt egy macska. Barátommal szerettük, és sokat játszottunk vele, meg etettük és itattuk is, de megfigyeltük, hogy sokszor volt, hogy mozdulatlanul mereven bámult a ház sarka felé, és ha eléáltunk, csak egyszerűen kidőlt oldalra és nézte tovább, de nem volt ott semmi. Szerintem csak egy hülyeség az állatoknál. Könyvek lehettek esetleg huzattól. Vagy a kutya esetleg...
1. Képet, különben ezt nehéz elhinni.
2. Szarul van beállítva, hány filmbe van ilyen...
3. Lehet hogy néha meg kéne etetni...
4. és 5. Szar a mobilod.
6. Ez alatt pontosan mit értesz? Beszédet, járkálást hallottál?
7. Valamelyik családtagot keresett valamit? Esetleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!