Hogyan lehetek?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy természetfeletti lény lenni pl. slenderman vagy ilyesmik. Hogyan lehetek ilyen. És ezt most komolyan kérdezem pls komoly válaszokat!

2012. aug. 14. 13:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
b********* te egy beteg állat vagy nem lehetsz szuperhő téged mutogatni kéne
2012. aug. 16. 19:58
 12/17 yossarian44 ***** válasza:
92%
Add oda a bankkártyádat, és a PIN kódodat, és én meg megmutatom, hogy változhatsz szegénnyé...
2012. aug. 16. 20:48
 13/17 anonim ***** válasza:
különben a second life pont erről szól tudtommal. én a helyedben megpróbálnám
2012. aug. 17. 01:15
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
vámpír lehetsz!szívesen azzá tennélek!
2012. aug. 17. 16:00
 15/17 anonim válasza:

Slenderman nem lehetsz. Az ugyanolyan, mintha mumus akarnál lenni, ugyanis egyik sem létezik.

Szellem valóban lehetsz, de aki előttem is mondta, igaza van: ne akarj az lenni.

2012. szept. 8. 09:07
 16/17 anonim ***** válasza:

chrishu szellem előbb vagy utóbb úgyis lesz belőle.

Kedves kérdező!

Gondolom ismered slenderman történetét.Ő egy pedofil volt akit megöltek és elnyúzták arcáról a bőrt. Mnd ezek után már nem emlékszem hogyan de rákötötték a négy végját valamire és megnyújtották azokat. Egy erdőben találták meg a holttestet. Azután visszajött hogy új éle...azaz halált kezdjen. Tehát ha mégmindíg Slender man akrsz lenni akkor csapj föl pedofilnak!

2012. nov. 3. 15:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Slenderman simán lehetsz csak hívd fel ezt a számot 06 30 622 4102 ott majd megbeszélitek
2014. júl. 2. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!