Hol találhatóak a vámpírok?
Ne haragudj ha kiábrándítalak,de:NINCSENEK
Ha nincsenek,sehol nem találhatóak.Mondok erre 1 példát:
-Melyik PC játékot vetted meg? -Nem is vettem -MEGY A VÖRÖSKÉZ!!!!
Vannak. Itt a Földön, magyarországiak is vannak. Világ vezetőivel megegyeztek, hogy ellátják őket vérrel, cserébe ne öljenek. Az egyezmény kényszeres volt, nem tudták őket kiírtatni. Egyes kórházakból sok vér tűnik el. Jellemzően Alföld és keleti térségben. Kivállóan szerveződnek, nem szerepelnek a Mónika showban.
Ember maximum egyszerű vámpír lehet. Harapás nem jár együtt azzal, hogy vámpír legyen az illető.
Létezik ez a dns eltérés. Azon kívül, hogy ragadozó, vannak képességeik, amik nem azonosak Hollywooddi változattal.
Kedves utolsó,
te oltári tévedésben vagy. Nem azt kell bizonyítani, hogy mi nincs, hanem azt, hogy mi van.
Figyelj, ha hitelt érdemlően bizonyítod nekem, hogy a Mars-Jupiter közötti aszteroida övben nincs egyetlen egy darab, marmalade lekvárból álló, franciául beszélő (és természetesen láthatatlan) aszteroida, akkor én bizonyítom neked, hogy nincsenek vámpírok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!