Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hol találhatóak a vámpírok?

Hol találhatóak a vámpírok?

Figyelt kérdés
Tudom hogy sok ilyen kérdés volt, de arra csak hülye válaszok jöttek. Én komolyan kérdezem és nem vagyok alkonyat fan. A normális válaszokat előre is köszönöm.

2012. aug. 13. 18:43
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
30%
A vámpírok a képzeletünkben, az irodalmunkban, a mitológiánkban és a kultúránkban találhatóak.
2012. aug. 16. 10:01
 32/38 anonim ***** válasza:
Hári Lili,komolyan be akarod adni,hogy vámpír vagy? Ha az lennél nem kürtölnéd szét. Ez nem azt jelenti,hogy nem hiszek bennük, mert hiszek. Még jó,hogy a kérdező csak normális válaszokat várt...Na mind1. Szerintem Mo.-n nincsenek,valahol külföldön...De am miért akarod megtalálni őket? Tényleg érdekel. Én is találkoznék egyel! :)
2012. aug. 16. 15:13
 33/38 anonim válasza:
7%
Lili csak viccelt ti szerencsétlenek XD és aki ezt kiírta az is de mind 1
2012. aug. 16. 23:20
 34/38 chrishu ***** válasza:
7%
Amúgy ne legyél vámpír azok gyökerek. Legyél vérszipoly. Mi erősebbek vagyuk mint a vámpírok.
2012. aug. 17. 09:15
 35/38 WsAkos válasza:

Ne haragudj ha kiábrándítalak,de:NINCSENEK

Ha nincsenek,sehol nem találhatóak.Mondok erre 1 példát:

-Melyik PC játékot vetted meg? -Nem is vettem -MEGY A VÖRÖSKÉZ!!!!

2012. aug. 23. 22:05
 36/38 anonim ***** válasza:
58%

Vannak. Itt a Földön, magyarországiak is vannak. Világ vezetőivel megegyeztek, hogy ellátják őket vérrel, cserébe ne öljenek. Az egyezmény kényszeres volt, nem tudták őket kiírtatni. Egyes kórházakból sok vér tűnik el. Jellemzően Alföld és keleti térségben. Kivállóan szerveződnek, nem szerepelnek a Mónika showban.

Ember maximum egyszerű vámpír lehet. Harapás nem jár együtt azzal, hogy vámpír legyen az illető.

Létezik ez a dns eltérés. Azon kívül, hogy ragadozó, vannak képességeik, amik nem azonosak Hollywooddi változattal.

2012. aug. 27. 18:12
 37/38 anonim válasza:
miert hiszi azt mindenki,hogy felvaghat aval ha azt mondja,hogy nincsenek vampirok?bizonyitsak be!
2012. nov. 23. 17:26
 38/38 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó,

te oltári tévedésben vagy. Nem azt kell bizonyítani, hogy mi nincs, hanem azt, hogy mi van.

Figyelj, ha hitelt érdemlően bizonyítod nekem, hogy a Mars-Jupiter közötti aszteroida övben nincs egyetlen egy darab, marmalade lekvárból álló, franciául beszélő (és természetesen láthatatlan) aszteroida, akkor én bizonyítom neked, hogy nincsenek vámpírok :)

2012. nov. 23. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!