Hol találhatóak a vámpírok?
Figyelt kérdés
Tudom hogy sok ilyen kérdés volt, de arra csak hülye válaszok jöttek. Én komolyan kérdezem és nem vagyok alkonyat fan. A normális válaszokat előre is köszönöm.2012. aug. 13. 18:43
11/38 anonim válasza:
Bakker, száljatok már le a vámpír témáról, mert tényleg mérges leszek! H*lye vámpírok, olyan idétlenek, fogyatékos az egész társaság, akár a vadászok!
A vérfarkasok. Azok a királyok. Olyan jó ^^
12/38 anonim válasza:
És ha valaki megmondja, hol, mit fogsz csinálni? :)
13/38 Shai-Hulud válasza:
Majd hülye leszek megmondani, hogy aztán rám küldjed azokat a szemét vámpírvadászokat!
14/38 anonim válasza:
Eléggé bevághattad a fejed xD nem azért de vámpírok nem léteznek. Persze sokan rajonganak a vámpírokért de azok is mind tudják hogy igazából nem léteznek!Hidd el jobb ha nem keresed őket...de ha már ennyire fanatikus vagy menj new orleansba a vampire festivalra...ott épp elég vámpírt fogsz találni :'D
15/38 A kérdező kommentje:
12es, ha megtudom hol vannak, oda megyek.
2012. aug. 13. 21:12
16/38 anonim válasza:
Szóval vörös kéz jár annak, aki szerint nem léteznek?
Akkor igazat írok. Komolyan!
Ott, ahol a Chupacabra. Együtt indulnak portyázni. KOMOLYAN, NEM KAMUZOK!
17/38 anonim válasza:
Hagyjátok. Tuti kamu, azért mondom ezt, mert ennyire senki nem lehet segghülye!:D
18/38 anonim válasza:
Szóval,csak ,hogy tudatosuljon az ici-pici kis csöppnyi agyadban! Nincsenek vámpirok,ha tetszik,ha nem! A piros kéz meg pont nem érdekel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!