Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi az a Slenderman?

Mi az a Slenderman?

Figyelt kérdés
Honnan ered, mit csinál, miképp néz ki, et cetera. Előre is köszi a válaszokat.

2012. aug. 13. 12:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%

Az eddigi válaszolóknak: Nem azt kérdezte, létezik-e hanem, hogy mi/ki ez?

A kitaláció szerint: Öltönyös, karcsú, arc nélküli, csápos "lény" aki állítólag egy erdőben embereket rabol el. A szimbóluma (igen az is van neki)egy kör amiből kilóg egy "X"

Jah és egy képszerkesztő versenyre találták ki.

2012. aug. 23. 02:06
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a (hasznos) válaszokat!
2012. aug. 24. 17:35
 13/21 anonim ***** válasza:
2012. aug. 24. 18:00
 14/21 Aaman válasza:
31%
NÉZD MEG A METALLICA ENTER SANDMAN CÍMŰ KLIPPJÉT. VALAMI OLYASMI.
2012. aug. 30. 10:14
 15/21 A kérdező kommentje:
MEGNÉZTEM. KI BELŐLE A SLENDERMAN, A ZENEKAR TAGJAI, A KISGYEREK VAGY A BÁCSI? ESETLEG A KLIPP, HA MÁR AZT MONDTAD, HOGY VALAMI OLYASMI.
2012. aug. 30. 17:36
 16/21 Aaman válasza:
amiről szól
2012. aug. 31. 23:10
 17/21 vargaB válasza:

4. válaszoló: eddig fel sem tűnt az összefüggés Slenderman és a Tall Man között. Imádom Pascal Laugier munkáit, ezt is hetekkel a bemutató előtt láttam, nekem nagyon tetszett...

Egyébként szerintem tipikus gyerekriogatós történet, mint a Yeti. Bár szeretek hinni az ilyesmikben ;)

2012. szept. 1. 20:46
 18/21 Aaman válasza:
0%
A YETI EGYÁLTALÁN NEM GYEREKRIOGATÓS. MITŐL LENNE AZ? HALLOTTÁL MÁR GONOSZ YETIRŐL? CSAK ANNYIRA GYEREKRIOGATÓS, MINT A ROZMÁR, VAGY A DROMEDÁR. AMÚGY YETI A KRIPTOZOOLÓGIÁBA TARTOZIK, A SLENDERMAN MEG NEM HISZEM.
2012. szept. 2. 22:47
 19/21 Mandy1408 ***** válasza:
A Metallica Enter Sandman-ben nincs Slenderman. Az Sandman! Homokember! Az elvileg az álmokat vigyázza... Ugye a gyerek a klipben álmodik, méghozzá ha jól emlékszem rosszakat. Az egyik most futó mesében fel is dolgozták ezt, azt hiszem az 5 legendában.
2013. máj. 15. 19:17
 20/21 anonim válasza:

2009 ben született egy beteg ember ötletéből (mint minden más).Nem találtam hozzá fűződő történetet (eredetit) de már rengeteg sztori van róla.Az sem kizárt, hogy nem látták-e a Slendermant (valóságosan) én kizártnak tartom, hogy találkozhatsz vele.De nem kizárt, hogy valaki másokkal játszik.Végül is én is tudok csinálni egy Slenderman alakú bábut és kitenni az erdőbe egy kis köd egy kis vágás és kész a Slenderman az erdőben.

....

Sok cikket olvasok gyerekek eltűnésérül melyben a beszámolok karcsú embert írnak le.Nem tartom kizártnak a létezését de szerintem egészen másképp létezik ahogy azt ma az emberek elhiszik.Szerintem a SLenderman csak egy állarc.Azok mögött bújhatnak az IGAZI bűnözők.

Végül ha én beöltözöm mondjuk FLingermanak és elrabolok minden bal cipőt nem engem hanem Flingerman (most találtam ki)-t fogják vádolni.A rendőrség pedig nehezebben nyomoz egy Flingerman után mint Leo utná nem?

....

Nagyon beteges már játékok is vannak róluk el sem hinnéd mennyien játszanak rajta.Én ezt nem támogatom...

Megjegyzem olvastam cikkeket de lehet, hogy a fele sem igaz annak amit ott olvastam.Nem régi újságokról van szó hanem inkább olyan *én írok most valamit és azt mondom ez egy cikk amit másoltam a slendermanról*

De ha igaz lenne én a fönt olvasottabbakat logikusabbnak találnám.

....

NE FELED EZT MIND ÁLLÍTOM!

Ui:Ha az elmúlt napokban meghalok vagy eltűnök akkor 100% alékosan állítom neked, hogy létezik!

2013. nov. 1. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!