Komolya vannak még akik nem hisznek a szellemekben? Még csak nem is isten, tehát a tudomány is bizonyította csómó módon. Alul link
"a tudománynak nem sok értelme van,"
Tudománynak köszönheted pl hogy egyáltalán írhasz ide.
A tudománynak köszönhető az áram, a TV, telefon, internet, építészet, gépkocsi,helikopter, utaslázító repülőgép, tudomány nélkül nem tudna élni ennyi ember a Földön és a felsorolásom nem teljes, ha ezek után valaki ezt állítja hogy nem sok értelme van arról nem tudok mit mondani a jó ízlés határain belül.
------
"láttam már ezt a vidit.. De ne zavarjon h a tesóm osztálytársa éjfélkor szellemet idézik.. Te szerinted biztos csak egy lebegő rongy jön át a falon a semmiből.. Logikus nem?"
Tulajdonképpen nem látom azt az egyetemi oldali linket amiről 00:43-kor írtam, mert azt állítod hogy a tudomány is bizonyította, ha ez így van akkor kéne írnia erről az egyetemeknek is.
Voltam már én is szellemidézésen mondták hogy milyen "rongyokat" fogok látni, igazából annyi volt hogy a huzat elfújta a gyertyákat és becsapta az ajtót aminek mindenféle természetfeletti dolgot tulajdonítottak, a huzat amúgy is becsapja az ajtót máskor nem tartanak neki különösebb jelentőséget, gyertyákat meg azért nem fújja el a szél máskor mert meg sem gyújtják. Emlékszem hogy összecsinálták magukat lekisebb nesztől, amikor ezek amúgy is vannak csak ekkor olyan pszichikai állapotba vannak.
"...nem sok értelme van ... hogy megpróbálj rávenni valakit, hogy higgyen abban, amiben nem akar.."
Lehet. Viszont az nem igaz hogy én nem akarok hinni, sőt számomra az lenne eddigi életemben az lenne legérdekesebb kísérlet mely bizonyítaná a szellemek materiális megjelenési formáját, ha ez így lenne akkor egy fontos tudományos felfedezés lenne és a jelenség leírható lenne fizikai szinten, legalább kvantumszinten ha tetszik ha nem. Ha látszik akkor fényt bocsájt ki vagy ver vissza, ha hangot bocsájt ki akkor harmonikus rezgőmozgást végez, ha tárgyakat mozdít akkor is fizikai kölcsönhatás történik.
Viszont nem hiszek holmiféle rossz minőségű fényképnek meg akármennyi hitelességét megkérdőjelezhető beszámolónak.
Én egy időbe hittem a szellemekben. Úgy 1-2 éve. Aztán észrevettem, hogy már egyre jobban nem. Azt hiszem kinőttem belőle. De ha valaki tud nekem tudományos bizonyítékot mutatni, ami tényleg gaz és tudósok írták, akkor majd elhiszem. De addig ne várjatok semmi.
Amúgy az a vicces, hogy sokan nem hisznek a szellemekben és mégis több válasz jön az ilyen kérésekre 2 nap alatt, mint másmilyenre 2 héten át. Csöppet röhejes.
22es : persze h nem tanítják, mert ezotéria.. Még az 5. Dimenzióról sincs szó a 96,5 ből
egyedül én próbálom ezt magyarázni.. Azért elmondanám, h műszerekkel, hőkamerával ki lehet mutatni pl ha a földön egthelyben van
még vmi 22 es
Ha meghalsz ,sötétbe kerülsz, és előtted fény lesz.. Erről jussak eszedbe h nekem volt igazam ... Ha érdekel mi lesz a sötétbe, a fénybe, írj
"22es : persze h nem tanítják, mert ezotéria.."
Nem veszed észre hogy saját magadat hazudtolod meg? Azt állítod, sőt kiírod a kérdésbe, hogy "tudomány is bizonyította csómó módon", rávilágítok hogy ez nem igaz (más is írja) aztán meg úgy csinálsz hogy az csak természetes hogy nem hiszen ez ezotéria.
Egyébként sok mindenről be lett bizonyítva hogy átverés, szemfényvesztés, trükkfelvétel stb. Viszont ez nem azt jelenti hogy bármi amit nem tudjuk bizonyítani sem cáfolni akkor az mind igaz lenne, illetve azt sem hogy hamis.
Őseink a villám csapást is valamifajta ezoterikus dolognak tartották, azán fejlődött a tudomány és pontosan tudjuk hogy mitől van, semmi féle ezoterikus dolog nincs benne. Van az a szó hogy égi mechanika, régen azt hitték hogy kis törpék vagy manók tekerik az eget ott ahol az ég és a Föld összeér, fogaskerekekes áttétellel van ez a mechanikus ... ilyen rajzokat készítettek is, de tudjuk hogy ez nem így van sok sok példát lehetne még felsorolni.
Az eddigiek alapján úgy tűnsz , hajlamosabb vagy az átlagnál arra hogyha valami kis nesz vagy árnyjáték van akkor biztos szellemek voltak, elveted annak lehetőségét hogy pl csak a szél volt ...
"Még az 5. Dimenzióról sincs szó a 96,5 ből
egyedül én próbálom ezt magyarázni.. Azért elmondanám, h műszerekkel, hőkamerával ki lehet mutatni pl ha a földön egthelyben van"
Ne haragudj, de egyszerűen nem értem ezt a 2 mondatot. Mi az a 96,5 , mit lehet kimutatni hőkamerákkal?
"még vmi 22 es
Ha meghalsz ,sötétbe kerülsz, és előtted fény lesz.. Erről jussak eszedbe h nekem volt igazam ... Ha érdekel mi lesz a sötétbe, a fénybe, írj"
Hallottam ilyenről nem tudom milyen dologgal tudsz szolgálni amiről még nem hallottam.
Egyébként nem győzöm hangsúlyozni, hogy én szívesen hinnék bennük, de néhány sztori meg elmosódott fénykép ... nem bizonyító erejű.
Aki állít annak kell bizonyítani nem pedig a másik félnek, hogy nincs. Bár alavető szemléletmódbeli különbség a tudós és a hívő között hogy a hívő az feltétel nélkül, a bizonyítás hiányában hisz, tudjuk hogy a tudós az meg nem, ő akár többféleképp próbálja bizonyítani, persze nem csak egyedül ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!