Komolya vannak még akik nem hisznek a szellemekben? Még csak nem is isten, tehát a tudomány is bizonyította csómó módon. Alul link
Ja és még valami: A discovery investigation egy szórakoztató csatorna, nem egy tudományos szaklap, ahol tudósok értekeznek...
Azokra a műsorokra gondolsz, ahol kisteherautóval futkároznak és vaksötét helyeken azt mondják, hogy ezt a hangot csak az itt élő üzbég paraszt okozta, aki már 20 éve halott? :D
Látom nem érted...
A google tudományos? Nem, a google egy kereső, ami az interneten található weboldalakat indexeli. Tehát ha én photoshoppolok egy kísértetes képet, azt is meg fogja jeleníteni.
Tudományos szaklap alatt olyan lapot értünk, melyben végzett tudósok, sok-sok fokozattal írják le kutatásaik eredményét, teszik közé felfedezéseiket. Se a Discovery, se a Google nem ilyen.
És nem tudom, hogy hány éves vagy, de én kb. 10 évesen féltem utoljára ilyenektől. Kinőttem.
Tudomány bizonyította? Láttam már több tudományos publikációt, de ilyenről nem is hallottam. Mégis melyik egyetem/tudományos kutatóintézet publikálta?
Az egy dolog hogy sok minden zöltséget is összeírnak, különböző szenylapokba, weblapokon, kétlem hogy tudnál mutatni valamelyik egyetem weboldalán erről szóló írást megfelelő forrásfeltüntetéssel együtt.
Csak demonstrálásként a szellemképekről : http://www.youtube.com/watch?v=36OKrhC7W3c&feature=youtu.be
"A discovery investigation egy szórakoztató csatorna, nem egy tudományos szaklap, ahol tudósok értekeznek... "
Akkor ennyi erővel a discoveryn levő tudományos műsorokban is csak mesélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!