Miert lehet az, hogy mar egeszen kicsi koromban tisztaban voltam a foldonkivuli elet letezesevel, es elore megalmodtam dolgokat?
Figyelt kérdés
Masik dolog;elso pillanattol kezdve imadnak az allatok,foleg a kutyak,lehet akarmilyen verszomjas elotte,meghunyaszkodnak es szo szerint korbeugralnak,es ezt kicsit csodanak tartom,es a kornyezetem is.Miota felnottem, kicsit hanyatlottak a megerzeseim,almaim,de az idegenek letezesebe vetett hitem meg mindig 100%-os.
Illetve miert erzem allandoan azt,hogy az ido fel van gyorsitva,egy orahossza szinte egy jelentektelen pillanat?Regebben erezni lehetett az ido hosszat.Ti nem igy vagytok ezzel?
2012. aug. 4. 02:22
11/12 Dzsaro válasza:
Én is úgy érzem hogy felgyorsult az idő és engem is imádnak az állatok :) egy szamár szó szerint mert meg kóstolt egy :D és én is amióta az eszemet tudom hiszek az idegenekben :) szerintem köze lehet egy előző élethez is :)
12/12 anonim válasza:
Valószínű, hogy kiskorodban fejreejtettek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!