Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez normális? :lent?

Ez normális? :lent?

Figyelt kérdés
Egy jóideig azt sem tudtam mi a fene az a bloody mary. Még a koktélt sem ismertem.aztán az egyik barátom elmesélte. Hiába fogtam be a fülem így is hallottam.most nagyon félek ugyanis a szobámban egy bazinagy tükör van. Egyiknap pedig piros foltokat láttam rajta és amikor megfogtam volna őket hirtelen eltűntek. Kérlek a válaszokat illetően komojak legyetek mert 12 éves vagyok. Még a legapróbb rezzenéstől is becsinálok!:|

#Mary #Ezo eria #termeszet feletti lenyek
2012. aug. 3. 18:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Attó függetlenül hogy 12-vagy kicsit nagyon nagy a lepénylesõd!!CSESZD KI AZT A NYAVALYÁS TÜKRÖT TE AGYALÁGYULT!!És akkor nem fogsz hülyeségeket képzelõdni!!!Vagy ha még is akkor menj el abba a szép sárga házba!!Valószínüleg onnan jöttél!!ÉS LEGKÖZELEBB HORROR HELYETT NÉZD A MICIMACKÓT,AZ VALÓ NEKED!!
2012. aug. 7. 14:59
 12/18 chrishu ***** válasza:

"Még a koktélt sem ismertem."

Ez mégis hogy jön ide? Amúgy szerintem csak Gollam szórakozik veled engem se hagyott békén de kölcsönkértem Szaurontól a Gyűrűt odaadtam neki(Gollamnak) és békén hagyott.

2012. aug. 20. 12:13
 13/18 DrarkPain válasza:
Mi az a bloody Mary ? o.O
2012. dec. 13. 21:06
 14/18 anonim ***** válasza:
A körből a kislány aki megöli azokat akik megnézik a videót ja és 7 nap múlva öli meg őket :D
2013. febr. 3. 14:37
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát hogyha ennyire félsz,akkor vidd ki a tükröt,ha van rá lehetőség,vagy takard le....És nem kell félned,mert nem létezik Bloody Mary,mert én már meg is idéztem,és még élek úgyhogy nyugi.:)De azok a foltok lehettek attól is hogy ha éjjel volt akkor lehet hogy fáradt voltál,de az is lehet hogy annyira félsz,hogy mindezt csak beképzelted....Úgyhogy teljesen normális,én is ha megnézek egy horror filmet,akkor két napig minden hülyeséget beképzelek a félelemtől....Nagyon ijesztő tud lenni:S
2013. dec. 21. 19:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja,és még valami.Ne hallgass azokra,akik azt írták,hogy elő fog jönni,meg hogy most azonnal tüntesd el azt a tükröt....Azért írták,mert írtad,hogy nagyon félsz,éa azt hiszik hogy meg fogsz ijedni,de szerintem nem...
2013. dec. 21. 20:02
 17/18 anonim ***** válasza:
bloody mary nem létezik mint horror alak aki megöl , bloody mary egy angol lány volt akinek nem is ez az igazi neve szinte olyan volt mint bárki más annyi különbséggel hogy olyan volt mint báthory erzsébet ő is ölt embereket.... de én ezzel most nem akartam rád ijeszteni .... viszont a tükröt ha lehet éjszakára takard le , nem bloody mary miatt ... mellesleg én is sokszor hülyéskedtem hogy megidézem aztán nem jött semmi én is élek , és nem kell féljél nyugodj meg és egy jó tanács: ne nézz horror filmeket és ne hidd el ezeket a dolgokat
2015. márc. 20. 20:22
 18/18 anonim válasza:

Tudom későn írok, ezért bocsánat :c

Bloody Mary nem létezik, de ha létezne se ölbe meg, mert azt beszélik az "ártatlanokat nem bántja, és te ártatlannak számítasz, mert nem a saját akaratodból ismerted meg a legendát

2017. júl. 13. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!