Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Halucináltam vagy igaz?

Halucináltam vagy igaz?

Figyelt kérdés
Éjszaka és ez nem vicc keledeztem fel és láttam két sárga szemet akik test közel voltak hozzám. Sikítottam de olyan kómás voltam, hogy hhhh halkan sikítottam. Bebugyolálkoztam a takarómba és éreztem, hogy nem ártana csak tanulmányozzna és egy ponton elkezte vakarni a hátam. Én majdnem ott kaptam szív infartust és vettem a bátorságom megfogtam a lábát a lábammal össze kulcsoltam és mondtam megvagy és izzadtam mert 29 fok volt vagy 27 de bent meleg van és a takaró rajtam volt és......... elaludtam.

2012. aug. 3. 12:29
 1/9 anonim válasza:

vhááá! még a hideg is kirázott.

nem tudom, ha részletesen emlékszel, pl az illatára, vagy a bőre milyen volt vagy ilyesmi, akkor lehet, hogy tényleg ott volt.

2012. aug. 3. 12:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Álmodtad!!!
2012. aug. 3. 12:47
 3/9 anonim válasza:
100%
Szerintem álmodtad mivel nem tudtál hangosan sikítani és akármilyen kómás vagy azt azért tudnod kéne! Sokan álmodnak úgy, hogy nem tudnak közben sikítani sőt van aki mozdulni se tud :)
2012. aug. 3. 12:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Egy ilyen helyzetben - ha ez valóság lett volna - az adrenalin kiránt az álomból, szóval ezt te álmodtad.
2012. aug. 3. 13:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Sima álom, vagy sima kamu.
2012. aug. 3. 13:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kitaláció. Emberek legyetek kreatívabbak!
2012. aug. 3. 13:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is álmodtad.

Előfordult már velem is, hogy álmomban úgy éreztem, mintha valóság lenne, de mégis volt olyan dolog, hogy tudtam, hogy az, nem valóság!

Amúgy meg, mégis csak mit akartak volna tőled? Kik lehettek azok? Valami racionalitásának kell, hogy legyen, mert csak azért van ez, hogy féljél, annak NINCS értelme!

2012. aug. 3. 17:18
 8/9 A kérdező kommentje:

1. Tudtam, hogy lesznek ilyenek akik azt hiszik kitaláltam és más tudott rendes választadni kivéve (mint ahogy a tanárunk alsóba mondta) gyevi bíró!! Akinek meg nem inge ne vegye magára.

2.Én is ugy gondoltam, hogy álmodom meg ez kóma szót leírtam volt olyan érzésem, hogy én ezt biztos álmodtam.

2012. aug. 3. 17:46
 9/9 anonim válasza:
hú mikor írtad h vakarta a hátad kirázott a hideg
2012. aug. 6. 11:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!