A vámpírok egy varázslat által keletkeztek?
VÁMPÍROK NEM LÉTEZNEK!!!!
mondjuk..én ezen már gondolkodtam és a régi nagyon rgi ilyen rajzokba meg mindenbe megjelennek, szoval vmi alapja van..de én akkor se hiszem h léteznek:) 15l
Hát érdekesek a cikkek, de keletkezhettek tudatlanságból, vagy terelési szándékkal is, és még sorolhatnám az okokat, illetve a második cikk után, tehát a wikipédiás cikk végén ez van írva :
,,Ez az irodalmi tárgyú lap egyelőre csonk (erősen hiányos). Segíts te is, hogy igazi szócikk lehessen belőle! "
Na de majd segítek, hogy igazi szócikk lehessen belőle :) .
Amúgy szerintem hülyeség az egész. De leírom a logikát honnan keletkezett ez az egész vámpírsztori.
Jézust Isten fiát mikor elárulta júdás 30 ezüstért és keresztre feszítették úgy megíjedt júdás hogy mit tett hogy felakasztotta magát egy fára. Ám azonban nem fogadta be őt a halál sem és étellel itallal nem lakhatott többé jól és örök sötétségben kellett élnie. Innen van az is hogy a vámpírok írtóznak az ezüsttől és a kereszttől.
13- as válaszoló!
Vlad Tepes tényleg létezett, de az azért túlzás, hogy itt kezdődik a történet. Már korábbi mitológiai forrásokban is jelen volt.
Won
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!