Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A vámpírok egy varázslat...

A vámpírok egy varázslat által keletkeztek?

Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 14:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

VÁMPÍROK NEM LÉTEZNEK!!!!

mondjuk..én ezen már gondolkodtam és a régi nagyon rgi ilyen rajzokba meg mindenbe megjelennek, szoval vmi alapja van..de én akkor se hiszem h léteznek:) 15l

2012. júl. 26. 15:48
 12/21 A kérdező kommentje:

Hát érdekesek a cikkek, de keletkezhettek tudatlanságból, vagy terelési szándékkal is, és még sorolhatnám az okokat, illetve a második cikk után, tehát a wikipédiás cikk végén ez van írva :

,,Ez az irodalmi tárgyú lap egyelőre csonk (erősen hiányos). Segíts te is, hogy igazi szócikk lehessen belőle! "

Na de majd segítek, hogy igazi szócikk lehessen belőle :) .

2012. júl. 26. 17:59
 13/21 anonim válasza:
egy elmebeteg olá (ma román) nemes (?) től indult az egész Erdélyből khm izé románijából, akit drakula grófnak hívtak és állat módon kínozta az embereket. az olá izé román állam most persze nemzeti hősként tiszteli...
2012. júl. 27. 09:01
 14/21 anonim ***** válasza:
Utolsó jó bő a szókincsed :D
2012. júl. 27. 12:42
 15/21 chrishu ***** válasza:
A pálinkával egyidőben jöttek létre
2012. júl. 27. 20:45
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha látok egyet, majd megkérdezem tőle.
2012. júl. 28. 09:18
 17/21 anonim ***** válasza:
83%

Amúgy szerintem hülyeség az egész. De leírom a logikát honnan keletkezett ez az egész vámpírsztori.

Jézust Isten fiát mikor elárulta júdás 30 ezüstért és keresztre feszítették úgy megíjedt júdás hogy mit tett hogy felakasztotta magát egy fára. Ám azonban nem fogadta be őt a halál sem és étellel itallal nem lakhatott többé jól és örök sötétségben kellett élnie. Innen van az is hogy a vámpírok írtóznak az ezüsttől és a kereszttől.

2012. júl. 28. 18:17
 18/21 anonim ***** válasza:
Mit mínuszolgattok, marhák, ez még egész logikus válasz volt. :-)
2012. júl. 31. 08:36
 19/21 Won ***** válasza:

13- as válaszoló!

Vlad Tepes tényleg létezett, de az azért túlzás, hogy itt kezdődik a történet. Már korábbi mitológiai forrásokban is jelen volt.

Won

2012. júl. 31. 14:52
 20/21 A kérdező kommentje:
Valóban Vlad Tepes előtti időkből is vannak dokumentációk.
2012. aug. 4. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!