Mi történik velem, valami gond lenne?
Tudom, hogy ezt a kérdést nem ebbe a témába kellett volna felrakni, de lehet, hogy köze van hozzá.
Már 12 éves korom óta vannak furcsaságok, gyorsabban futok, sokkal erősebb lettem (nem ez a kamaszkor, mielőtt ezt írnátok előbb olvasd végig)
Ősszel pedig 1-2 éjjel kint mászkáltam és hirtelen felszökött az adrenalin szintem aztán hirtelen úgymond valamiféle sokkot kaptam a légzésem is nehézkes volt majd lenyugodtam és kezdődött minden elölről, de ez csak1 hónapban kb 1x-2x van és nem tom mi ez!! valaki segítene?
lehet, hogy valami démon,mert egészséges vagyok egyáltalán semmi bajom nem is stresszelek semmi, de akkor mi lehet? valaki tudja?
Én is tanultam szellemkutatást, és hivatásos démonológus vagyok.
Nem hiszem, hogy ártó balrag démon, szerintem egy energia démon és egy rontó szellem próbáll megszállni téged.
Javaaslom az 10 milliószoros energiájú szelleműző szertartást, és a energia démon megsemmisítő átkot.
Ha ez sem válik be, akkor hajtsd végre a rontásvédő rituálét!
mi a sza...... JÓL VAGYOK!!!!!!!!
xD :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!