Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi történik velem, valami...

Mi történik velem, valami gond lenne?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ezt a kérdést nem ebbe a témába kellett volna felrakni, de lehet, hogy köze van hozzá.

Már 12 éves korom óta vannak furcsaságok, gyorsabban futok, sokkal erősebb lettem (nem ez a kamaszkor, mielőtt ezt írnátok előbb olvasd végig)

Ősszel pedig 1-2 éjjel kint mászkáltam és hirtelen felszökött az adrenalin szintem aztán hirtelen úgymond valamiféle sokkot kaptam a légzésem is nehézkes volt majd lenyugodtam és kezdődött minden elölről, de ez csak1 hónapban kb 1x-2x van és nem tom mi ez!! valaki segítene?

lehet, hogy valami démon,mert egészséges vagyok egyáltalán semmi bajom nem is stresszelek semmi, de akkor mi lehet? valaki tudja?

2012. júl. 25. 10:35
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
jó-jó de tisztázom veletek, hogy lány vagyok, mert elég sokat man-eztek xD :D:D
2012. júl. 25. 19:02
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, Adrenalinwoman.
2012. júl. 25. 19:15
 13/29 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy valami különleges képesség vagy démon áll a dolgok hátterében.... Lehet tüdőbaj, szívbaj, vérnyomásproblémák... és igen, ezek nem jönnek elő minden nap, tehát a havi 1x 2x esetbe pont beleillik. De nem kell hinni nekünk, ha úgyis a saját fejed után mész, csak akkor ne kérdezd meg a véleményünk.
2012. júl. 25. 21:16
 14/29 Won ***** válasza:

Szia!

Tudat alatt valami bánthat, zavarhat. Tudatosan erről nem is tudsz. Talán ez állhat a háttérben. Próbálj meg magadba nézni ilyenkor, hogy mit érzel, gondolsz. Ez talán választ adhat.

Won :)

2012. júl. 25. 21:35
 15/29 A kérdező kommentje:
Sokszor dühöt, lehet, hogy dühkórom van xD de viccet félretéve vagy 40 fokra felmegy ilyenkor a testhőmérsékletem, mint délután amikor azt a dög macskát kergettem végig a házon XD
2012. júl. 25. 22:01
 16/29 Won ***** válasza:
Vezesd le ilyenkor a feszültséget! Kergesd csak a macsekot, az fárasztó :D
2012. júl. 25. 22:15
 17/29 anonim ***** válasza:
kezd tombolni benned a szörnyeteg
2012. júl. 26. 16:09
 18/29 anonim ***** válasza:
átfogsz változni reptoiddá, ezek a tipikus tünetek, emberfeletti erő, hangzavarban is látsz, sötétben is érzel illatokat.Már csak idő kérdése
2012. júl. 26. 16:17
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Azt írom, amit olvasni akarsz: Vérfarkas vagy!!!!!! Még néhány ilyen éjszaka és szőrös fenevad leszel, jobb ha ilyenkor elbújsz valami zárható helyre(nem a szobádba, mert a szüleidet széttépheted). Lehet venni ilyen szado-mazo-s ketrecet, próbáld ki.
2012. júl. 26. 19:00
 20/29 anonim ***** válasza:
77%
Igazából a vérfarkasnak egy alfaja, a Fejérvérsejtfarkas vagy. Amikor átalakulsz egy szörnyű farkas-ember-fehérvérsejt hibrid leszel. Az egyetlen megoldás, ha átalakulás előtt leláncolod magad.
2012. júl. 26. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!