Találkozott már valaki vámpírral?
Figyelt kérdés
Vagy, valami bizonyíték, hogy tényleg léteznek?2012. júl. 15. 21:10
21/26 anonim válasza:
Igen.
Sötét éjszaka volt... Egy hegyen lakunk, ahol a magas fák eltakarják a lámpákat, és kísértetiesek a fények. Kimentem dohányozni a kertbe. Nem kapcsoltam lámpát...
Egyszer csak .....
A hajamba repült egy denevér... (ők is vámpírok. Léteznek!)
22/26 anonim válasza:
Igen. A barátnőm nagyon virgonc, minden este leszív.
23/26 anonim válasza:
Szerintem nincs okunk feltételezni, hogy létezett valamiféle faj, ami vérrel táplálkozott. Mint tudjuk a vér tele van hasznos anyagokkal egy élő szervezet számára, így nem kizárt, hogy voltak olyan lények régen (talán most is), melyek ahhoz szoktak, hogy vért igyanak. De ez egyáltalán nem biztos.
24/26 anonim válasza:
szerintem vannak. :) boszorkányok még mindig vannak :) tegnap ment a vámpírokról egy film a Life Netwoork-on :DD keress rá a googleban asszem a címe az volt hogy 'Vámpírok pedig vannak!' :) nézd meg érdekes :D (nem horror)
25/26 anonim válasza:
Hogy lehetsz ilyen g e c i? Twilight-on, meg Vámpírnaplón nőttél fel ugye? Vagy valami ugyan ilyen színvonalon. Nem léteznek vámpírok!
26/26 anonim válasza:
Nincs,és nem is lesz.
Régen az emberek,nagyon-nagyon rég,még nem találkoztak minden állatfajjal.Ha pl. láttak már nyulat,kutyát és egeret,és előbukkant egy teknős,azt mondták rá,hogy "Jé,nem tudom mi ez,de nagyon félelmetes!Lehet,hogy bánt is!"
És a mai modern technológia összerakta a betűket,és kijött,hogy v-á-m-p-í-r.Azt mondták:Ez találós név!Mostantól ezzel fogjuk riogatni az embereket!"
És persze,kitaláltak hozzá valami sztorit és megalkottak egy vérszívó alakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!