Találkozott már valaki vámpírral?
Figyelt kérdés
Vagy, valami bizonyíték, hogy tényleg léteznek?2012. júl. 15. 21:10
11/26 A kérdező kommentje:
Persze van fikció mint a Roxfort, ami egy író képzeletének szüleménye.De, ott is felmerül a boszorkány kérdés, ami már valós gyökerekkel rendelkezik. Ilyen alapon gondolkozom a vámpírokról is, és nem a csillámló edward az etalon, félre értés ne essék. Csupán úgy vélem mindenben lapul egy kis igazság.
2012. júl. 15. 21:46
12/26 anonim válasza:
egyre érdekesebb vagy :D mondjuk a bibliában is van utalás az első "vámpírra", de azt nem hiszem hogy így kell értelmezni. az eredeti kérdésed hogy van-e bizonyíték, hát nem hiszem... sztem ez súrolja a 'normális' határát...én hívő vagyok márcsak azért is tartom ezt badarságnak
13/26 anonim válasza:
Ebben viszont teljesen igazad van, és egyetértek. Akkor no problem, de az én véleményem szerint a vámpírnak nincsenek alapjai, maximum annyira, mint a mítoszi lényeknek.
14/26 anonim válasza:
igen... sztem a vámpír sztori is legalább annyira mese, mint a küklopsz a görögöknél
15/26 A kérdező kommentje:
én a küklopszban is hiszek:DD
2012. júl. 15. 22:02
17/26 anonim válasza:
Ha lenne bizonyíték a létezésükre, akkor most nem az ezo témakörbe írtad volna a kérdést, nem igaz?
1 vagy nagyon jól leplezik magukat, 2 teljesen másról van szó, 3 nem léteznek.
18/26 fairi1 válasza:
Én mindig csodálkozok aki ezt a kérdést felteszi tényleg normális választ vár rá vagy unatkozik.
2-3 naponta tuti felteszi vki ezt a kérdést és a válasz nem fog változni, senki nem tud semmit.
Vki hisz bennük, többség gyerekmesék lényeinek tartja.
Létükre semmiféle bizonyíték NINCS.
19/26 anonim válasza:
Szerinted ha valaki találkozott már vámpírral, azt majd el fogja árulni? Ezt mégis hogyan gondoltad? Ha valaki valakinek a bizalmasa, azt nem a neten fogja mindenféle keselyűnek reklámozni.
20/26 anonim válasza:
Igen. Robertpetiszon itt forgatta a legutóbbi filmjét, találkoztam vele, megkérdeztem megdugná-e a húgom, mert ő csak erre vágyik, mire közölte velem, hogy valójában a fiúkat szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!