Azt hallottam, hogy 2012 dec 21-től egy pán napig sötét lesz és sokan megrémülnek és öngyilkosok lesznek, mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Ezt egy mágus mondta2012. júl. 12. 10:21
21/23 anonim válasza:
A mágus hülyeségeket beszél, világjárvány lesz rászabadítva a világra akkortályt kb. Kíváncsi leszek a híradóban, már nagyon várom,hogy mikor jelentik be a H5N1-et. Na attól óvja meg az embereket az istenük. Mert ott nem lesz hova bujnod kisember.
22/23 anonim válasza:
dimenzió váltás lesz .. nem világvége.
23/23 anonim válasza:
Pár órája nézegetem a gyakori kérdések ezen rovatát és komolyan, ilyen jókat még soha nem röhögtem! Viszont már fáj a fejem a sok hülyeségtől.... Azon azért elgondolkozom, hogy tényleg ennyi h.lye ember van ebben az országban, vagy a legtöbb csak viccelődik. Mert ha az előbbi, én ki nem megyek többé emberek közé. Pl. Te is. Mi a p.csömtől lenne sötét több napon keresztül? Ezekkel a jósolgatásokkal is ki van a t.köm. Még mindig van aki ezt beveszi? Nekem 25 évesen ez lesz a 3 világvége amit megéltem. Mert ugye volt egyszer '99, az nem jött be, akkor kitalálták, hogy lesz 2000 - ben. Akkor nem volt, kitalálták, hogy legyen 2012, de ne világvége, az már uncsi, hanem felemelkedés. Fáj a fejem tőletek. Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!