Dynamo hogyan megy át az üvegen?
Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 17:16
11/16 anonim válasza:
Az utolsónak: Nincsen természetfeletti ereje mint ahogy Uri Gellernek sem. Hogyan megy át az üvegen? Egyszerűen megy át:D Az az üveg preparált vagyis ugyanaz az üvegfajta amelyiken kézzel átnyúl és kiveszi a karkötőt, tehát duplázott üveg van rajat egy kis "rés" és legugol vagy lehajol és úgy megy át. Természetesen a kintiek látták azt hogy hogyan megy át csak azt nem hogy milyen módon. és természetesen a kamera nem mutatta kintről Dynamot vajon miért?:D:D:D A többi trükkje is egyszerű aki jártas a bűvészetben úgy mint én:D:D
12/16 anonim válasza:
Még az előzp vagyok: A cipőfűzűs trükköt lehet csinálni rövidnadrággal is, de NEM ÚGY AHOGY A NAGY MÁGUSOK KULISSZATITKAIBAN VOLT. Az egy teljesen másik trükk.
13/16 anonim válasza:
Még mindig az előző vagyok:D Egyébként annyit segítek hogy a cipőfűzús trükkjében a zokniban van a trükknek a "lényege" és láthatű is hogy viselt zoknit:D:D
14/16 anonim válasza:
És hogy teszi a telót az üvegbe? Nagyon kíváncsi vagyok rá... De tudom, a bűvészek nem árulják el a trükköket...
15/16 anonim válasza:
Úgy, ahogy Copperfield a Kínai Nagy Falon!
Illúzionista! Varázsereje nincs, csak ügyes szemfényvesztő!
Varázsereje max a Bűbájos boszorkáknak meg a GAndalfnak van!
16/16 anonim válasza:
Ez most igazából csak egy kameratrükk volt. Akik eltakarták mind beépített emberek voltak.és csak simán kiment az ajtóón
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!