Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi történik? Mit tegyek?

Mi történik? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az egész azzal kezdődött hogy amikor 666 napos voltam vagyis kb 2 éves az egyik mamám aki már nem teljesen volt 100 as elvitt az nap a templomba (akkor arra a hétre volt kiengedve az elmegyógyból) és állítólag kigúnyolta istent és ugymond az ördöghöz imádkozott hogy vegyen engem magához. Ezt a paptól tudtam meg nem rég, és rendőröknek kellet elszállítani a mamámat. Kb 1 hétre rá meghalt , öngyilkos lett de vérrel felírta a falra hogy 666. Most vagyok 22 éves kb 2 hónapja kezdődtek a furcsa dolgok és azért nyomoztam így utána. Voltam már kivizsgáláson is azt mondták hogy minden rendbe, pedig nincs.Már hetek óta kb minden 2. nap bevérzik a szemem de full vér vörösre , mentem orvoshoz azt mondják hogy nem tudják adtak vmi cseppet. De ami a legérdekesebb hogy szinte mindennap a hajdani mamámmal álmodok és alvajáró lettem a szüleim szerint... Ez előtt eddig sose volt ilyen és ami még inkább érdekesebb hogy azt mondják hogy latinul beszélek álmomban pedig sose tanultam egy sót sem tudok. Azt mondják hogy mindig menni akarok valahova de ugye az ajtó zárva. Napközbe pedig van úgy hogy csak nézek a semmibe semmi gondolatom mintha nem is lennék , nem tudnák magamról és ha valaki hozzámszól akkor agresszív leszek de pár perc múlva visszjön a rendes "énem"

Mi lehet ez? Kezdek begolyózni?

2012. júl. 11. 12:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék, ha engednék, hogy szabadon járj-kelj álmodban, hova akarnál eljutni. Lehet, hogy miután elérted célodat, többet nem jön elő az alvajárás.

Annyira jó, hogy van, aki hisz ilyen természetfölötti baromságokban, sok ötletet ad, ha regényt ír az ember, vagy egyéb módon merül a fantáziavilágba!

21F

2012. júl. 15. 13:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Hmmmm, érdekes, ne nevessetek ki de én is szoktam csak úgy latinul beszélni, anyámék azt hiszik, hogy halandzsázok, de tesóm elmondta nekik, hogy nem, speciel én a régi házasságkötő (legalább is azt hiszem hogy az) pap beszédet mondom latinul, úgy hogy egy szót sem tanultam és nem is nézek ilyen filmeket.

de ahogy a többiek mondták csak ne idegesítsd fel magad, valószínűleg veled akart bosszút állni is.

2012. júl. 25. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!