Tdia98 kérdése:
A szelem idézés közben mit történik és utána?
Figyelt kérdés
Sokszor hallotíam a szellemidézésről de nem mertem ki ppróbálni félek h mi történik aki tudja az irjon már nekem h hogy csinálta ÉS MI TÖRTÉNT LÉGYSZI FONTOS!!!2011. jún. 25. 18:19
1/12 anonim válasza:
Ha félsz, akkor ne is próbáld ki! Én nem hiszek bennük, vagyis nem akarok, mert félek tőlük, szerencsére (lekopogom) erre nem sok járkál:D, ne mássz bele olyan dolgokba, ami se nem tartozik rád, se nem tudja senki hogy mi lesz, DE MÉG FÉLSZ IS!!
2/12 anonim válasza:
Mi asztallal idéztünk koleszban anno. Félelmetee tud lenni, ajánlom :)
3/12 anonim válasza:
Én ezotériával foglalkozom és ott tanultuk,hogy egy ilyen szellem idézést nem jó csinálni. Könnyű meg idézni,de nehéz elküldeni.
Ha nem értesz valamihez inkább nem ajánlom ,nehogy a pszichiátrián köss ki.
4/12 A kérdező kommentje:
kösszi de nem tom h közben és utána mi történik
2011. jún. 25. 18:53
5/12 anonim válasza:
Semmiképpen nem ajánlom!!! A "szellemek" "démonok" eljönnek, ha hívod őket, de nem biztos, hogy el is távoznak! Tudom, hogy az ismeretlen dolgok vonzzák a kiváncsi embereket, de hidd el nem jó oldalról jön és csak árthat neked.
7/12 anonim válasza:
Ugyan az történik közben és utána is. Semmi.
8/12 anonim válasza:
Sajna történik....én is idéztem koliban...de ne csináld...kitanultuk a dolgot. A szellemek csak démonok, azon kívül az idézés a rossz mágiához tartozik...ne csináld.
9/12 anonim válasza:
Érdekes. Ha történik, akkor a szkeptikusoknak miért nem történik soha? Ha kamerákkal veszik, miért nem történik soha? Félénkek talán a gonosz szellemek?
10/12 anonim válasza:
előző: én szkeptikus vagyok de nem azért mert félek hanem mert szerintem hülyeség. Gondolj bele: régen a "boszorkányokat" égették. Akiket ma jósnak meg természetgyógyásznak hívunk azokat régen máglyára tették. És pár száz és múlva ki is derült,hogy annyira féltek az emberek,hogy képesek voltak mindent elhinni csak,hogy megvédjék magukat... ne csináljuk már mi is ezt... mi inteligensebbek vagyunk annál
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!