Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogy tudnék rajta segíteni?

Hogy tudnék rajta segíteni?

Figyelt kérdés
Már kiskorom óta látom a szellemeket de eddig nem különösebben foglalkoztam vele. Viszont lassan 1 hónapja amikor elmegyek biciklivel egy ilyen régi elhagyatott épület mellet (valami gyár szerűség lehetett régen) mindig látom a legfelső ablakba hogy áll egy velem 1 korú lány (én most vagyok 11) Szinte látom hogy azt akarja hogy segítsek neki , a feje véres a ruháját nem látom. De nem tűnik gonosznak sőt egyszer álmomban meg is látogatott és kérte hogy segítsek neki. Hogy tudnék? Nem igazán foglalkoztam eddig a szellemekkel, és vajon mi történhetett vele?
2012. júl. 10. 11:34
1 2
 11/18 anonim válasza:
Sztem zárasd be magad jó hosszú időre valami elme gyógyintézetbe! :)
2012. júl. 11. 06:43
 12/18 A kérdező kommentje:
Hát eleinte még ilyen 4 5 éves koromban mondtam mindenkinek hogy látom őket , ott vannak csak aztán ugye mondták hogy ne foglalkozzak velük hogy nincsenek ott csak kitalálom. De nem is zavartak elmentem mellettük és kész. Például a házunkban is van 1 de ő sem zavar. Csak a látom a kislányon hogy szeretne valamit , mondom álmomban is megjelent és főleg ezért. De kommunikáljak vele többen ezt mondtátok de mégis hogyan? Köszönöm a rendes válaszadók válaszát!
2012. júl. 11. 07:24
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha nem lát senki köszönj rá és kérdezd meg tudsz-e segíteni!
2012. júl. 11. 19:03
 14/18 anonim ***** válasza:

Na várjál, azt meg honnét tudod hogy egyedülél ott ? Biztosan van még ott hajléktalan, pl az apukája vagy a barátja. Nagyon sok hajléktalan szegény ember van az országban és vidéken is egyre többen, ráadásúl ott nincsen meló sem. Okker borotvája szerint mindíg a legegyszerűbb válasz az igaz és ez kézenfekvő megoldás.

Egyszer próbáld ki. Vigyél oda sütit és tedd le, ha másnapra elfogy akkor tutira nem szellem volt.

2012. júl. 11. 19:18
 15/18 Antimod ***** válasza:

"Egyszer próbáld ki. Vigyél oda sütit és tedd le, ha másnapra elfogy akkor tutira nem szellem volt."

Nem hülye ötlet. Egyébként persze a sütit akár állat is megeheti, szóval korántsem perdöntő.

2012. júl. 11. 22:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Esetleg beföttes üvegben? Amúgy ha álmodban megjelent, akkor valószínü, képzeled, mert csak a környezetében lévőekkel csinál ilyet.
2012. júl. 11. 22:16
 17/18 FuriousHUn ***** válasza:
Nos,mivel a szellemek valamilyen okból nyughatatlan lelkek,így tuti van valami a lánnyal,de próbálj vele kommunikálni. viszon csak óvatosan, nem tudhatod biztosra mit akar.lehet valami kislányt ott öltek meg. akkor még hős is leszel hogy felderítetted a gyilkosságok.volt már iylen máshol is,hogy így találtak hullát.
2012. júl. 12. 00:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Fényképezd le, ha van rá lehetőséged. Egyébként meg Occam (ejtsd: okkem) borotvája.
2012. júl. 12. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!