Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A szexuális energiánk mennyi...

A szexuális energiánk mennyi ideig "marad" rajta a partneren?

Figyelt kérdés
Úgy értem akció után, mennyi ideig van a hatásunk alatt, haz energiáinkat vesszük alapul?

2012. ápr. 27. 21:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%
Míg meg nem fürdik.
2012. ápr. 27. 21:29
 2/15 A kérdező kommentje:
érted azt a szót, hogy energia? Nem azt kérdeztem mennyi ideig marad rajta az illatunk vagy a verejtékünk...
2012. ápr. 27. 21:29
 3/15 anonim ***** válasza:
82%

Te sem érted,hogy mi az energia! Nem ragad rá senkire,és nem is marad rajta. Addig tart az energiád,amíg valamilyen tevékenységet végzel. Ha kapálsz,ahhoz is energia kell. De ha abbahagyod,akkor az energiád nem marad a kapanyélen.

Ugyan ez igaz a szexuális energiádra is.

2012. ápr. 27. 21:44
 4/15 anonim ***** válasza:
55%
Ha lenyeli, akkor tovább.
2012. ápr. 27. 21:47
 5/15 anonim ***** válasza:
55%
Az enyém miután megtettem a dolgom még fél óráig kényezteti a csajt.
2012. ápr. 27. 22:23
 6/15 anonim ***** válasza:
66%
Én még másnap a munkahelyén is többszörös orgazmust zúdítok rá pusztán az elmém erejével.
2012. ápr. 28. 00:21
 7/15 anonim ***** válasza:
75%
Az orgazmusnak van energiája, a mágiában általában fel is használjuk, mert nagy energiája van. Pl. kundalini beirányításába, vagy ha vágyat akarunk kelteni valakiben akkor is az orgazmus energiáját irányítjuk a megfelelő személybe. Az, hogy partneredben meddig marad bent ez az energia szerintem az orgazmus erősségétől függ, és hogy mennyire irányítód bele az energiát, azaz nem marad benne, mivel nem tudod kezelni még az energiát.
2012. ápr. 28. 09:27
 8/15 anonim ***** válasza:
46%

"Az orgazmusnak van energiája, a mágiában általában fel is használjuk,"

?Félszemű kecskebékán és denevérfülön kívül raknak egy csipet orgazmust is a varázsüstbe?Vagy hogyan lehet ezt máshogy elképzelni?

2012. ápr. 28. 10:10
 9/15 anonim ***** válasza:
84%
Nem magáról az orgazmusról van szó, nem az anyagról. Az orgazmusnak van energiája (nem-anyagi) és ezt irányítjuk a megfelelő helyre a mágiában.
2012. ápr. 28. 10:47
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
pár napig hatással lehet rá az együttlét.
2012. ápr. 28. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!