Szerintetek vannak szellemek?
Figyelt kérdés
Velem már törtönt olyansmi hogy begyúlt a gyertya magától veletk történt valami? hasonló eset??2012. júl. 2. 11:09
11/14 anonim válasza:
Igen létezhetnek de még nem tapasztaltam.
12/14 anonim válasza:
Hát nekem/nekünk így családdal több fura dolog is volt, volt egyszer hogy az utcánkba valaki öngyilkos lett és még azon az éjszakán anyának megfogta valami a lábát, majd elkezdett csipogni az ajtó, mivel nálunk ilyen érzékelős az előtér szal ha vki jön akkor kiskamera bekapcsol és csipogni kezd, nos ez kétszer csipogott de egyszer se volt ott senki és a környéken sem, mert anya megnézte.
A második nem is olyan régen volt velem, hogy aludtam és egyszer csak arra riadtam fel, hogy valaki hangosan belesikít a fülembe, úgy megijedtem, pedig nem álmodtam rosszat meg semmi O.o de mindenki aludt itthon, és másnap tudtam meg hogy mikor a sikítást hallottam akkor hunyt el a barátnőm anyukája.
13/14 anonim válasza:
Persze hogy vannak, nekem egyszer felgyujtották az alsógatyámat ami rajtam volt
14/14 anonim válasza:
Az angyalok is szellemi síkon mozognak, és nem először álmodtam egy bizonyos angyallal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!