Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha a szobámba fura dolgokat...

Emsziszasza kérdése:

Ha a szobámba fura dolgokat hallok este. és. Fura érzésem van ha bent vagyok akkor az már nagy baj? (már idegesít! ) mit tudok csinálni, valaki van bent? .

Figyelt kérdés

2012. júl. 2. 08:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nálam is van néha hogy jelenlétet érzek a szobában,néha egészen ijesztően.Néha meg semmit.Nem tudom mi a válasz erre.De teljesen valós érzés.
2012. júl. 4. 10:33
 12/19 anonim ***** válasza:
54%
Nincs ilyen, hogy "negatív energiák". Energiaáramlásnak van egy iránya. Van, hogy neked lesz több, van, hogy neked lesz kevesebb. Ez egy érzet. Egy szubjektív tapasztalás. De ettől még nem lesz előjele,
2012. júl. 10. 15:50
 13/19 anonim ***** válasza:

Először is emsziszasza sürgősen szokjál le a képzelgésekről!!! Minél többet képzelődsz annál erősebbé válik és a tudatodra károsan fog hatni. Ma csak érzel, holnap hallani fogsz aztán holnapután az agyad képeket fog alkotni és kivetíteni a szemed látóidegébe amit úgy ítélhetsz meg, mint ha kint lenne a valóságban -- ez skizofrén tünet már.

Vagy a bútorok reccsennek, vagy a szomszédod matat, vagy egyszerűen a házfala reagál a föld finom mozgására. Ne feledd a Földünk mozgásban van alattunk még hozzá elég nagy sebességgel forog-- amit a falak a bútorok felfognak és hat rájuk, amíg az élet már megszokta és nem veszi észre, hisz azért van belsőfülünkben egyensúlyvezérlőnk.

Tulajdonképpen akinek ez megsérül és elveszti ezt a képességét, akkor bizony a Föld mozgása, forgása miatt veszíti el az egyensúlyát, mivel érzékelni fogja.

Tehát, a saját érdekedben ne képzelj semmi butaságot, ha majrézol menj és tusolj le és mással foglald el magad

2012. aug. 1. 14:04
 14/19 anonim ***** válasza:
Azért én arra sem biztatnám a kérdezőt, hogy ne figyeljen az őt körülvevő világra és mindig meneküljön valami pótcselekvésbe. Mert hát könnyedén másra is vonatkozathatja ám ezt. Ez a bútorok felfogják a Föld forgását ez nettó hülyeség., Tudod te mekkora sebességgel kell számolni ezt? Nézzél már utána. Kb. egy szélvihar formájában a másodperc törtrésze alatt véged lenne nem csak neked, mindennek, ha nem védene a légkör minket. Egyébként is:minden, bútorok, házak, városok, mi egy inerciarendszerben vagyunk, szóval ha valami hat, az nem a Föld forgása, hanem a gravitáció és az alsólégköri jelenségek (időjárás). Ha nem ismersz valamit, csak felületesen, inkább kérdezz, ne vezesd félre a kölköket. Sokan hajlamosak belelátni a történésekbe, tapasztalásokba olyat, amit csak hallottak, nem tudnak vagy nem is hajlandók különbséget tenni vagy lusták, buták árnyalni, utánaolvasni, ez is igaz. Nem kell rögtön mentális betegségeket emlegetni, vannak ám átmenetek is, illetőleg nem csak "belső hangok" a magyarázat minden esetben. Egyszerűen csak gyerek a kérdező. Tehát fiatalok épp a fentiek miatt rirkán adnak hiteles beszámolókat, nem is kívánok állást foglalni a témában.Annyi biztos, hogy ilyen jelenlét-érzetem egy romanyában nekem is volt már.
2012. aug. 11. 16:26
 15/19 anonim válasza:
Szerintem nem kell rögtön megijedned. Velem 6 éves korom óta történnek ilyek, igaz elég ritkán, és semmi bajom nem lett tőle. 1 idő után megszokod
2012. aug. 13. 18:27
 16/19 anonim ***** válasza:
Késő van, anyáék alszanak a másik szobában, én meg itt ülök a macskával és valami leesett a folyosón... Olyan volt, mint egy seprűnyél, és most be vagyok tojva...
2013. aug. 14. 23:13
 17/19 anonim ***** válasza:
14/ még mindig jobb ha a föld mozgásra, vagy a szomszéd nyavalygására gondol, ami nem jár látási hallucinációval, mint valami eszement szellem akármit képzel be. Mint mostanában egyre több ilyen beírás látható szinte minden egyes közösségi portálon és sajnos a legtöbbet felnőttek írják, hazudják s a fiatalok sajnos fantáziálnak róla majd egyre jobban elhiszik vagy épp maguk is a többieket kezdik félrevezetni.-hazudozni.
2013. aug. 15. 00:47
 18/19 anonim ***** válasza:
16/ Akkor ha már betojtál tedd magad tisztába. De ne etesd itt a többieket a te sza....goddal!
2013. aug. 15. 00:51
 19/19 anonim ***** válasza:
:O
2016. nov. 18. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!