Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet, hogy van itt valaki?

Lehet, hogy van itt valaki?

Figyelt kérdés

Aki egy kicsit sem hisz az ilyenekben, vagy szórakozni jön erre az oldalra az inkább ne olvassa tovább! Köszi.

Mostanában történnek fura dolgok, amiket nem tudok megmagyarázni. Néha recsegnek a tárgyak (tudom, lehet hőtágulás miatt) de ilyen sokszor és ennyire hangosan? Régebben nem így volt. Néha érzem, hogy nem vagyok egyedül és tudom, hogy valaki figyel, de megpróbálok úgy csinálni mintha észre sem venném. Éjszaka mikor egyedül alszom, néha olyan mintha valaki halkan szuszogna (nem én vagyok) és kisebb zajokat csinálna. Volt hörcsögöm és mindig rá fogtam, hogy biztos ő csinálja, de kb 1 hónapja meghalt és azóta is hallom. Nagyon ritkán látok valamit elsuhanni a szemem sarkából, és éjszaka árnyékokat. Néha olyat is szoktam érezni, hogy valaki megérint. 3-4 hónapja történt, hogy lefeküdtem aludni és mind a 2 távirányítót direkt az íróasztalon hagytam és reggel mikor felkeltem mellettem volt. Senki nem nézett tv-t a szobában. 10 éves koromban ültem az asztalnál, a távirányító az ágyon volt és tisztán emlékszem rá, hogy magától bekapcsolt a tv, ezt elmondtam a nővéremnek és azt mondta, hogy olyan már neki is volt. Igazából akkor fel sem fogtam a dolgot.

Anyukámmal tavaly beszéltünk erről a figyelős dologról és akkor azt mondta, hogy amikor egyedül van itthon akkor néha olyan mintha valaki mászkálna a házban. A nagymamám is itt lakik és néha tud fura dolgokat mondani, hogy biztos a nagyapám jött vissza MÁR MEGINT. De öreg, lehet, hogy csak beszél össze-vissza.

Néha vannak fura (visszatérő) álmaim. 2-3 utcával arrébb játszódik, de nem úgy néz ki a helyszín, csak tudom, hogy ott történik. Kocsival megyünk a földúton, több cella vagy nem is tudom mi van, oda be vannak zárva emberek, az utcán csontok, emberi és állati holttestek vannak és az egyik ilyen cellából egy 25-20 év körüli (elég rossz állapotú) férfi ENGEM néz és NEKEM könyörög. És mi a mostani kocsinkkal megyünk, az meg olyan 1800-1900-as évekbeli helyszín.

Nem tudom, hogy a kettőnek van-e valami köze egymáshoz, de így elég ijesztő. Nem akarok erről beszélni a szüleimnek vagy másoknak. Mit tegyek? Szerintetek van itt valaki?

15/L

2012. jún. 23. 16:07
 1/6 DeeJay Arnee válasza:
81%
Hogy érted azt hogy van itt valaki?Szellemek mindenhol vannak.Én is szoktam árnyakat elsuhanva látni sőt a napokban egy fehér szoknyás asszony közeledett a tükörbe felém majdnem betojtam.De ehhez a pánik is rátesz egy lapáttal,ne félj a szellemek a negatív energiából táplálkoznak.Ismerek egy személyt aki ilyensmikkel foglalkozik megkérdem tőle mi lehet és mit lehet csinálni ennek érdekében hogy megszűnjön :)
2012. jún. 23. 16:13
 2/6 DeeJay Arnee válasza:
14/F
2012. jún. 23. 16:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs.

Tv : Ilyen sok embernel elofordul, nalunk is volt mar hasonlo , egyertelmuen a tv el van romolva. Bar itt anno folyamatosan visszkapcsolt.

Jelenleg meghibasodott a csap. Engedjuk, elzarjuk. 1-2perc mulva ismet elkezd folyni. (esetek 90%-aban)

Es ezeket sem szellemek csinaltak/csinaljak . Egyik gondodra tudtam valaszolni.

A tobbi is megmagyarazhato.

2012. jún. 23. 16:21
 4/6 anonim ***** válasza:

„de ilyen sokszor és ennyire hangosan?”

Mi ebben olyan meglepő. Itt is, főleg este, majd be lehet szrni a hangoktól.

„Néha érzem, hogy nem vagyok egyedül és tudom, hogy valaki figyel”

Ja, enyhe paranoia sok „hívőnél” megfigyelhető. Tapasztalat.

„mintha valaki halkan szuszogna (nem én vagyok) és kisebb zajokat csinálna.”

Egér, denevér, egyéb élősködő a házban, hőtágulás, kintről behallatszó zajok.

„látok valamit elsuhanni a szemem sarkából, és éjszaka árnyékokat.”

Ilyeneket mindenki lát, mivel nem ott van a fókusz, és minden neszbe, mozzanatba fenyegetést látunk. Az agyunk pedig automatikusan a téves információt reálisnak kezeli.

„Néha olyat is szoktam érezni, hogy valaki megérint.”

Én is a minap este majd beszrtam, amikor a hajam a vállamhoz simult, és automatikusan azt hittem valami megérint.

„távirányítót az íróasztalon hagytam és reggel mikor felkeltem mellettem volt.”

Én pedig bizonygattam, hogy márpedig abban a táskában mentem nyaralni, amit égen-földön kerestem, hogy belepakoljak egy másik útra, és senki sem hitt nekem. Azután rávilágított a testvérem, aki kölcsönadta a kirándulásra a táskáját, hogy a sajátját adta oda, már a világban nem volt az a táska az utazásomkor, amikor kölcsönadta az övét.

„10 éves koromban ültem az asztalnál, a távirányító az ágyon volt és tisztán emlékszem rá, hogy magától bekapcsolt a tv.”

A táskás sztorira én is tisztám emlékeztem, de ha korábbit akarsz, ma majdnem összevitatkoztam anyával, mert azt sulykoltam, hogy én márpedig nem ettem tegnap cseresznyét, aztán kiderült, hogy mégis. De ha régi emléket akarsz, meg voltam róla győződve, hogy egy alkalommal egy utcabeli betuszkolt az egyik ház kapuján, és húzta a kilincset, hogy ne jussak ki, és a testvérem sem segített rajtam. Sőt, beszólt, hogy másszak ki a kerítésen. A valóság az, hogy mindig megvédett és segített, és nem hazudna sosem. Ő mivel idősebb jobban tudja, hogy mi történt meg, és mi nem, nincs rá oka, hogy tagadja, hazudjon. Beismer mindent, ha elkövette, és jó az emlékezete.

„valaki mászkálna a házban”

Külső zajokat belülre képzeli, rosszul értelmez neszeket, vagy egér, egyéb élősködő.

„fura dolgokat mondani, hogy biztos a nagyapám jött vissza MÁR MEGINT.”

Az ember hall valamit, hit nélkül is beparáztathatja magát. Én sem hittem a földönkívüliekben, aztán hogy elraboltak a gcik. Valójában alvásparalízis volt, mert tudat alatt stresszeltem magam attól, amit meséltek nekem.

„Néha vannak fura (visszatérő) álmaim. 2-3 utcával arrébb játszódik, de nem úgy néz ki a helyszín, csak tudom, hogy ott történik.”

Visszatérő álmai mindenkinek vannak, sőt van akinek folytatólagos is. (Egyik éjszakáról a másikra, ébredés után visszaalváskor. Az álomban a tudott, tapasztalt, látott, halott, olvasott, dolgok, helyek, személyek szerepelnek, de többször kusza összevisszaságban, a valós tárgyuktól, helyszínüktől, habitusoktól eltérően.

„Nem akarok erről beszélni a szüleimnek vagy másoknak. Mit tegyek?”

Beszélj a szüleiddel.

2012. jún. 23. 18:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Gyakorlatilag az a lényeg hogy ne félj... Ha spirituálisan közelítjük meg a helyzetet: Az ilyen jelenségeket okozó entitások , a félelemtől és a félelemhez hasonló érzelmektől erősödnek. És egyre erőteljesebben tudnak hatni a környezetükre. ( Ha megnyugtat gyújts egy fehér gyertyát. az kitisztítja a teret.)

Materiális szempontból: az agyunk gyakran képes megtréfálni minket. A félelem fizikailag is hat az emberre. Megijedünk egy reccsenéstől, és onnantól ezekre az apró zajokra koncentrálunk, és sokkal hangosabbnak tűnnek. Azt feltételezed hogy a zajt okozza valami esetleg valaki és innen már egyenes az út az elsuhanó árnyak képzelgéséhez. Az agy megteremti azt amit látni akarunk. persze innen már egyenes az út a rémálmokig.

Bármelyiket is érzed igaznak. a lényeg hogy ne félj.

Üdv.: D

22/L

2012. jún. 23. 23:39
 6/6 anonim válasza:

[link]

beszélgess vele.

2012. jún. 25. 13:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!